to może widziałayście Żubrowkę w Żubranku???
Cudna hihiihhi!!!:lol:

A to jest Żubrówka w Żubranku.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Cammi pisze:To przecież z troski o mnie. Żebym się niepotrzebnie nie narażała na zmiany temperatury. Kanapa w jednym z pokoików jest. W moim jest choinka ze światełkami
tup...tup...tup...tup
To Duszka przeleciała
Jak ją tylko dorwę to znów oczka zakroplę.
A macie może pomysły jak to to złapać. Niestety mieszkanie jest tak urządzone, że ma pełno miejc do schowania się.
A jak próbowałam ją przycapic w kącie to nasyczała na mnie i nawiała.
Robimy chyba jedną z gorszych rzeczy jaką można zrobić. Jak Duszka przychodzi do TŻ-ta na kolanka to on ją łapie - mnie przekazuje - a ja próbuję te kropelki jej podać. Ale ona jakoś to wyczuwa i wskoczy na kolanka owszem ale jak Andrzej pogłaska i ma ja już ucapić to franciszka zwiewa. Nasze psy takie sprytne to nie są![]()
A jak sobie pomyślę, że kiedyś była u nas sunia, którą musieliśmy co dziennie kłuć, żeby insulinę podać to aż się dziwie że sunia tak potulna była i dawała sobie to robić a ta kocica jakaś niekumata, ze to dla jej dobra.
No efekt jest taki, że mnie łuuukiem omija a do TZ-ta przychodzi nieco rzadziej, a nad ranem nie dreczy nas w łóżku.
varulv pisze:z opoznieniem sporymjestem strasznie ostatnio zakrecona i wykrecona
ale chcialam napisac, ze strasznie, strasznie sie ciesze, ze Agatka znalazl domek!i ze Domek znalazl sobie takiego fajnego Agatke
![]()
Wszystkiego naj i hurra!
Aleksandra59 pisze:Varulv - dzięki wielkie za życzenia, jak rozumiem dla GAgatki w nowym domeczku u CammiI bardzo proszę przestać się zakręcać i wykręcać
![]()
Ha - a ja już chyba wiem skąd Ty te fajowskie emotikony maszTylko kurcze jak to się robi
Użytkownicy przeglądający ten dział: ak007, Jacex123, Wojtek i 75 gości