kalair pisze:No dobrze, to ja zaprezentuję kicię Kicię, szylkrecię od znajomej. To baaardzo starsza osoba-87 lat-a Kicia ma 16, albo 17-dokładnie nie wiem-
To bardzo niezależna panna!
Jaka krecia, jaka?
Preguśka prześliczna!
Moderator: Estraven
kalair pisze:No dobrze, to ja zaprezentuję kicię Kicię, szylkrecię od znajomej. To baaardzo starsza osoba-87 lat-a Kicia ma 16, albo 17-dokładnie nie wiem-
Dorota pisze:kalair pisze:No dobrze, to ja zaprezentuję kicię Kicię, szylkrecię od znajomej. To baaardzo starsza osoba-87 lat-a Kicia ma 16, albo 17-dokładnie nie wiem-
Jaka krecia, jaka?
Preguśka prześliczna!
Aga86 pisze:Witam, tylko 12 stron przez 24 hjestem zawiedziona.
A dostojna Dama śliczna.
Życzyć sobie tylko aby nasze w takim wieku tak pięknie sie prezentowały.

moś pisze:Bryprzepraszam ze tak pozno ale rozmawialam z nasza magia
kalair pisze:moś pisze:Bryprzepraszam ze tak pozno ale rozmawialam z nasza magia
A ja właśnie szykowałam się na -że tak powiem,ochrzanienie Cię, że do szylkreci na końcu![]()
![]()
Nic to-na Ciebie Laficzek czekał-proszę![]()
Wczoraj uciekłaś, a ja jednak się tu wrzuciłam![]()
moś pisze:kalair pisze:moś pisze:Bryprzepraszam ze tak pozno ale rozmawialam z nasza magia
A ja właśnie szykowałam się na -że tak powiem,ochrzanienie Cię, że do szylkreci na końcu![]()
![]()
Nic to-na Ciebie Laficzek czekał-proszę![]()
Wczoraj uciekłaś, a ja jednak się tu wrzuciłam![]()
Dziekuje za spiaca znaczaco Lafinke, buziaczki dla spiacej królewny.No wszedzie wchodzilam ale mialam telefon i.. wiesz..![]()
Jutro mnie nie bedzie w ogole na forum, wejde pewnie wieczorkiem na chwile w niedziele
kalair pisze:Buziaczki przekazane!
A z tego, co wyczytałam, jutro w Poznaniu jesteś?
Kasia_1991 pisze:trawa11 pisze:ziemowit pisze:komisja konsultacyjna ponownie wzywa Trawę11 do zamieszczenia materiałów niezbędnychtrawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:Kasia_1991 pisze:kalair pisze:Dorota pisze:Kasia_1991 pisze:kalair pisze:
no no
Fiu, fiu, fiu...
Ekhem....Może niech lepiej szylkretki do przezentacji zostaną...Bo ludzie uciekają...![]()
Potraktuję to jako komplement. Jedno i drugie. Co się będę stresować...
Sama matka zalozycielka sie tu pokazalaJakas nowosc w tym kolorowym watku
![]()
Bry
Kasia, bo ludzie pouciekają!![]()
To pod naciskiem, przymusem, i ogólną presją nie powiem kogo..![]()
no to ja powiem kogo.no wiadomo ,ze faceta
Ziemowita ,oczywiscie
![]()
![]()
He, he...I zwiał...Mówiłam, że się wystraszy..
no cośTy![]()
![]()
wcale nie zwial ,tylko w ukryciu przed Zosia pisze teraz to sprawozdanie
![]()
![]()
![]()
łomatko,musze zwiewac![]()
![]()
Gratuluje odwagi, jak ja sie pokaze to wszyscy pouciekaja
trawa11 pisze:Kasiu ,ozemy z Kalair zrobic to za Ciebie,wszak wiemy gdzie Toja foteczka jest.....
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Sylwia_mewka i 15 gości