Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
pini1 pisze:prosze mojego Tofika rudego dopisac zdjecia jutro
kocicania pisze:MarciaMuuu pisze:
Tylko się zastanawia jak to jest że rudych dziewuch nie ma![]()
Rude to przeważnie kocury a tricolorki to dziewczyny. Rude kotki są bardzo rzadko, ale można nawet czasami spotkać, ale tricolorowego kocura to jeszcze nie widziałamJest dużo rudych kotek rasowych
![]()
Pozdrawiam i mam nadzieję, że dołączy ktoś do nas ze swoim rudzielcem i że znajdzie się jeszcze jakaś ruda kotka, bo na razie mamy tylko jedną taką rodzynkę w klubie
cassidy pisze:kocicania pisze:MarciaMuuu pisze:
Rude to przeważnie kocury a tricolorki to dziewczyny. Rude kotki są bardzo rzadko, ale można nawet czasami spotkać, ale tricolorowego kocura to jeszcze nie widziałamJest dużo rudych kotek rasowych
![]()
Pozdrawiam i mam nadzieję, że dołączy ktoś do nas ze swoim rudzielcem i że znajdzie się jeszcze jakaś ruda kotka, bo na razie mamy tylko jedną taką rodzynkę w klubie
Widziałam kiedyś u weta kocura trikolora.. podobnego do Iryski kalair... serio !!
kocicania pisze:cassidy pisze:kocicania pisze:MarciaMuuu pisze:
![]()
Widziałam kiedyś u weta kocura trikolora.. podobnego do Iryski kalair... serio !!
Fajnie byłoby mieć takiego kocura
cassidy pisze:Ja jak na razie będę się tylko przyglądać..
marzę o rudasku, ale to dopiero za jakiś czas
Chociaż Waszymi rudasami oczy nacieszę
kocicania pisze:
Prosimy o podanie imienia koteczki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], squid i 120 gości