Ciebie o histerię?Femka pisze: bo pewnie posądzilibyście mnie o histerię

nie no - nigdy w życiu

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ciebie o histerię?Femka pisze: bo pewnie posądzilibyście mnie o histerię
Femka pisze:B-dur pisze:Marcelibu pisze:B-dur pisze:
Mój dywanik pachnie jak Coty, będzie Ci pasował do tych paryskich wacików![]()
Czy to ten sławny, z Wigilii, za przeproszeniem, kiedy przestępowałaś z nogi na nogę???
Ten sam![]()
![]()
Skaska już potwierdzała, że ładny, a teraz jeszcze ładnie pachnie![]()
![]()
widzę, że dywanik już karierę na forum zrobił. Musi ładnie i mocno pachnieć
ziemowit pisze:Ciebie o histerię?Femka pisze: bo pewnie posądzilibyście mnie o histerię![]()
nie no - nigdy w życiu
zosia&ziemowit pisze:I czego się nadęła? hę?Femka pisze:ziemowit pisze:Ciebie o histerię?Femka pisze: bo pewnie posądzilibyście mnie o histerię![]()
nie no - nigdy w życiu
![]()
![]()
właśnie, hę?zosia&ziemowit pisze:I czego się nadęła? hę?Femka pisze:ziemowit pisze:Ciebie o histerię?Femka pisze: bo pewnie posądzilibyście mnie o histerię![]()
nie no - nigdy w życiu
![]()
![]()
no i czego ryczy, hę?Femka pisze:zosia&ziemowit pisze:I czego się nadęła? hę?Femka pisze:ziemowit pisze:Ciebie o histerię?Femka pisze: bo pewnie posądzilibyście mnie o histerię![]()
nie no - nigdy w życiu
![]()
![]()
bo obrażana jestem
nikt mnie nie lubi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bungo pisze:Ja bym Cię ewentualnie lubiła
Bungo pisze:Ja bym Cię ewentualnie lubiła, gdybyś choć RAZ przywitała mnie na wątku - jak np. przed chwilą Kasię
Femka pisze:Bungo pisze:Ja bym Cię ewentualnie lubiła, gdybyś choć RAZ przywitała mnie na wątku - jak np. przed chwilą Kasię
Bungo
![]()
![]()
![]()
wybacz i witaj
Bungo pisze:Femka pisze:Bungo pisze:Ja bym Cię ewentualnie lubiła, gdybyś choć RAZ przywitała mnie na wątku - jak np. przed chwilą Kasię
Bungo
![]()
![]()
![]()
wybacz i witaj
Se zacytuję![]()
Femciu - LUBIĘ CIĘ
kalair pisze:8O![]()
![]()
![]()
![]()
Bez przesady...mnie nikt nie wita.. I tak se wchodzę...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości