myshka pisze:Ja doceniam, tylko się głupio czuję tak na pierwszym miejscu ...
Dobra , mogę się poświęcićjak ma Ci to poprawić humor
no dobra
raz do roku mogę być szlachetna i Ci pierwszyznę odstępuję
Moderator: Estraven
myshka pisze:Ja doceniam, tylko się głupio czuję tak na pierwszym miejscu ...
Dobra , mogę się poświęcićjak ma Ci to poprawić humor
zosia&ziemowit pisze:Proszę jak się Femci dowcip wyostrzyłFemka pisze:Bungo pisze:Czuję się wyjaśniona i zaszczycona
chyba rozjaśniona![]()

pixie65 pisze:Gwoli ścisłości...Dzidzia szeptała Femce. I Bungo. I być może jeszcze komuś ale mam słabą podzielność uwagi. Bo ja tylko...podsłuchałam...![]()
![]()
Trzymaj się Jolu dzielnie
Femka pisze:pixie65 pisze:Gwoli ścisłości...Dzidzia szeptała Femce. I Bungo. I być może jeszcze komuś ale mam słabą podzielność uwagi. Bo ja tylko...podsłuchałam...![]()
![]()
pixie, a ładnie tak podsłuchiwać?w dodatku tak skutecznie, że nawet wymieniać propozycji nie musiałam, sama wiedziałaś
![]()
![]()
pixie65 pisze:Femka pisze:pixie65 pisze:Gwoli ścisłości...Dzidzia szeptała Femce. I Bungo. I być może jeszcze komuś ale mam słabą podzielność uwagi. Bo ja tylko...podsłuchałam...![]()
![]()
pixie, a ładnie tak podsłuchiwać?w dodatku tak skutecznie, że nawet wymieniać propozycji nie musiałam, sama wiedziałaś
![]()
![]()
Nie ładnie....![]()
![]()
wstydam się.....
Ale z drugiej strony.....![]()
pixie65 pisze:Gwoli ścisłości...Dzidzia szeptała Femce. I Bungo. I być może jeszcze komuś ale mam słabą podzielność uwagi. Bo ja tylko...podsłuchałam...![]()
jola.goc pisze:Dziękuję Dzidzi, że o nas szepnęła 'komu trzeba', (a) Pixie65 - że usłyszała i przekazała
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 92 gości