Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Besia77 pisze:Bryyy!!!![]()
Ja teraz nie wiem co z moją Cziką ponieważ odkąd ją mam (miała około 7 tygodni) ona kaszle raz na jakiś dłuższy czas, ale kaszle ja zawsze myślałam że to "kłaki" jej gdzieś stanęły, ale teraz nie wiem![]()
cassidy pisze:Dobry.. nie chorować mi tu !!
maggia pisze:Besia77 pisze:Bryyy!!!![]()
Ja teraz nie wiem co z moją Cziką ponieważ odkąd ją mam (miała około 7 tygodni) ona kaszle raz na jakiś dłuższy czas, ale kaszle ja zawsze myślałam że to "kłaki" jej gdzieś stanęły, ale teraz nie wiem![]()
A dajesz jej tą pastę na odkłaczanie co kupiłaś?
Besia77 pisze:maggia pisze:Besia77 pisze:Bryyy!!!![]()
A dajesz jej tą pastę na odkłaczanie co kupiłaś?
Czika tego nie chce
maggia pisze:moś pisze:Mam nadzieje ze nowe leki pomoga, astma mówisz, miała z tym problem u Dorci tez? hm...biedulka, trzymam kciuki bo sie wymadrzac nie bede, nie znam sie.Dobranoc Madziu
Oj Mosiu, Ty ale koty mylisz.![]()
To nie Pola tylko Ciupulka.![]()
Pola ma z dziąsłami problemy a Ciupulka z drogami oddechowymi już od 2 miesięcy.
moś pisze:maggia pisze:moś pisze:Mam nadzieje ze nowe leki pomoga, astma mówisz, miała z tym problem u Dorci tez? hm...biedulka, trzymam kciuki bo sie wymadrzac nie bede, nie znam sie.Dobranoc Madziu
Pola ma z dziąsłami problemy a Ciupulka z drogami oddechowymi już od 2 miesięcy.
Jessu! no ja jak zwykle, ja nie wiem ze zawsze mi sie u ciebie wszystko myli a przeciez sledze ten watek od dawna.![]()
Bry
maggia pisze:moś pisze:maggia pisze:moś pisze:Mam nadzieje ze nowe leki pomoga, astma mówisz, miała z tym problem u Dorci tez? hm...biedulka, trzymam kciuki bo sie wymadrzac nie bede, nie znam sie.Dobranoc Madziu
Jessu! no ja jak zwykle, ja nie wiem ze zawsze mi sie u ciebie wszystko myli a przeciez sledze ten watek od dawna.![]()
Bry
Moś a może za dużo![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 5 gości