BANDA KULAWEGO 11 - PROŚBA O ZAMKNIĘCIE WĄTKU:)))))

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 28, 2007 10:16

Adrianapl pisze:ale sie zagapilam 8O

dzien dobry...

witaj, Aduś :D
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Pt gru 28, 2007 10:19

skaskaNH pisze:A w ogóle to dziekuje Wam Kochane Zołzy za smsy- i życzenia zdrówka :)

Femka, wiesz, że Marcelibu mi też coś podobnego napisała... Zaczynam sie nad tym poważnie zastanawiac...

Kasiu, bo ja wierzę w takie znaki
Obrazek

Femka

Post » Pt gru 28, 2007 10:20

Femka pisze:
skaskaNH pisze:A w ogóle to dziekuje Wam Kochane Zołzy za smsy- i życzenia zdrówka :)

Femka, wiesz, że Marcelibu mi też coś podobnego napisała... Zaczynam sie nad tym poważnie zastanawiac...

Ja chyba tez.
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Pt gru 28, 2007 10:23

śpieszę donieść, że Koraliś wytrzeźwiał. Ale jak zwykle: jak tylko Duża w zielonym dotknie się do któregoś mojego kota, to mi go zaraz spsuje :evil: Koralik zmienił się w upierlidwego, nakolankowego kotecka, chodzi za mną krok w krok jak piesek. W dodatku dostał apetytu jak krokodyl. Może teraz weterynaria i kręgi okołoweterynaryjne zrobią jakąś zrzutkę na woła :twisted:
Nie pogardzę też jakimś bazarkiem na poprawę bytu Koralisia :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: a ja przy okazji nabędę sobie jakiś gustowny drobiazg :mrgreen:
Obrazek

Femka

Post » Pt gru 28, 2007 10:32

Dorota pisze:
Femka pisze:

Ja chyba tez.

To, co napisałam Kasiu na PW, SMSem. Plus dreszcze i łamanie w kościach, to raczej nie infekcja tylko grypa. Prawdziwa. My każdą infekcję nazywamy grypą, ale prawdziwa grypa jest naprawdę groźna. Jak byłam w ciąży z Młodą, to miałam grypę - łamianie w kościach, bóle takie, że "szpila" mi wpadała palcem środkowym u ręki, a wypadała gdzieś barkiem z bólem okropnym. Lekarka kazała mi natychmiast sie leczyć, bo mogło nawet dojść od obumarcia płodu. Niczego Tobie nie sugeruję :twisted: 8) , ale chciałam pokazać, jak groźna jest ta franca.
Marcelibu

Post » Pt gru 28, 2007 10:54

a to jeszcze fotki z wczorajszego wieczora. Zosia i Koralik bardzo dbają wzajemnie o czystość futerka :D

ObrazekObrazek
Obrazek

Femka

Post » Pt gru 28, 2007 12:11

Femka pisze:a to jeszcze fotki z wczorajszego wieczora. Zosia i Koralik bardzo dbają wzajemnie o czystość futerka :D

ObrazekObrazek

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pt gru 28, 2007 12:14

Femka pisze:a to jeszcze fotki z wczorajszego wieczora. Zosia i Koralik bardzo dbają wzajemnie o czystość futerka :D

ObrazekObrazek

Czystośc najwazniejsza 8) Tylko na czarnym nie widac :roll:
Koralis wytrzezwiał :D ... tyle doczytalam, przyjde póżniej 8)
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Pt gru 28, 2007 12:31

ObrazekObrazek

Obrazek Obrazek Obrazek

dobry :D

Kasia_1991

Uwaga

Od: Nie mar 18, 2007 12:58

Post » Pt gru 28, 2007 13:17

Femka pisze:Drogie Zołzunie
nadejszła wiekopomna chwila
kiedy to udaję się na zasłużony odpoczynek :D
:

BOSZ, myslalam ze wzywasz juz Dakote femus :strach: .. doczytuje 8)
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Pt gru 28, 2007 14:13

Femka pisze: Może teraz weterynaria i kręgi okołoweterynaryjne zrobią jakąś zrzutkę na woła :twisted:
Nie pogardzę też jakimś bazarkiem na poprawę bytu Koralisia :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: a ja przy okazji nabędę sobie jakiś gustowny drobiazg :mrgreen:
oki
wystawię wieczorkiem :smokin:
ObrazekWszystkie prawa do używania, kopiowania, przechowywania oraz rozpowszechniania zdjęć są obwarowane zastrzeżeniami dotyczącymi praw autorskich.

ziemowit

Od: Wto wrz 07, 2004 19:06

Post » Pt gru 28, 2007 14:19

Femka pisze: Może teraz weterynaria i kręgi okołoweterynaryjne zrobią jakąś zrzutkę na woła :twisted:
oki
ObrazekWszystkie prawa do używania, kopiowania, przechowywania oraz rozpowszechniania zdjęć są obwarowane zastrzeżeniami dotyczącymi praw autorskich.

ziemowit

Od: Wto wrz 07, 2004 19:06

Post » Pt gru 28, 2007 14:27

ziemowit pisze:
oki
No to zaczynam się bać :strach:

Dzień dobry Zołzunie :D

zosia&ziemowit

Od: Wto maja 04, 2004 18:30

Post » Pt gru 28, 2007 14:34

zosia&ziemowit pisze:
ziemowit pisze:
oki
No to zaczynam się bać :strach:

Dzień dobry Zołzunie :D

mnie też jakby złowieszczy dreszcz po plecach myknął :strach:

Witaj Zołzosiu :twisted:
Obrazek

Femka

Post » Pt gru 28, 2007 14:48

ziemowit pisze:
oki

Ja mam bardzo gustowny dywanik :D Ładne pastelowe kolory, mięciuśki, gołe stopy spoczywają na nim z lubością, no i łatwo się go odkurza :mrgreen:
Wystawiać :?:

Koteczki prześliczne :love:
Został jeszcze jakiś do adopcji, czy już wszystkie zarezerwowane? Bo tu się jakaś bitwa odbywała kto którego bierze :?

Skaska, nie grypuj się :(
I zostań w Krakowie :wink:
Na co Ci ta dzika północ ze spacerującymi po ulicach niedźwiedziami :roll:

A w ogóle to dzień dobry w nowej części BK
:mrgreen:

B-dur

Od: Nie paź 02, 2005 11:17

[poprzednia][następna]