Adrianapl pisze:ale sie zagapilam![]()
dzien dobry...
witaj, Aduś

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
skaskaNH pisze:A w ogóle to dziekuje Wam Kochane Zołzy za smsy- i życzenia zdrówka
Femka, wiesz, że Marcelibu mi też coś podobnego napisała... Zaczynam sie nad tym poważnie zastanawiac...
Femka pisze:skaskaNH pisze:A w ogóle to dziekuje Wam Kochane Zołzy za smsy- i życzenia zdrówka
Femka, wiesz, że Marcelibu mi też coś podobnego napisała... Zaczynam sie nad tym poważnie zastanawiac...
Kasiu, bo ja wierzę w takie znaki
Dorota pisze:Femka pisze:skaskaNH pisze:A w ogóle to dziekuje Wam Kochane Zołzy za smsy- i życzenia zdrówka
Kasiu, bo ja wierzę w takie znaki
Ja chyba tez.
Femka pisze:Drogie Zołzunie
nadejszła wiekopomna chwila
kiedy to udaję się na zasłużony odpoczynek![]()
:
okiFemka pisze: Może teraz weterynaria i kręgi okołoweterynaryjne zrobią jakąś zrzutkę na woła![]()
Nie pogardzę też jakimś bazarkiem na poprawę bytu Koralisia![]()
![]()
![]()
![]()
a ja przy okazji nabędę sobie jakiś gustowny drobiazg
okiFemka pisze: Może teraz weterynaria i kręgi okołoweterynaryjne zrobią jakąś zrzutkę na woła![]()
![]()
![]()
![]()
No to zaczynam się baćziemowit pisze:okiFemka pisze: Może teraz weterynaria i kręgi okołoweterynaryjne zrobią jakąś zrzutkę na woła![]()
![]()
![]()
![]()
wystawię wieczorkiem
zosia&ziemowit pisze:No to zaczynam się baćziemowit pisze:okiFemka pisze: Może teraz weterynaria i kręgi okołoweterynaryjne zrobią jakąś zrzutkę na woła![]()
![]()
![]()
![]()
wystawię wieczorkiem![]()
Dzień dobry Zołzunie
ziemowit pisze:okiFemka pisze: Może teraz weterynaria i kręgi okołoweterynaryjne zrobią jakąś zrzutkę na woła![]()
![]()
![]()
![]()
wystawię wieczorkiem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 27 gości