kalair pisze:O na przykład tylne łapki , przy wskakiwaniu na drapak się uchwyciły! Więcej się nie dało![]()
o jejciu

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:O na przykład tylne łapki , przy wskakiwaniu na drapak się uchwyciły! Więcej się nie dało![]()
Aga86 pisze:kalair pisze:Aga86 pisze:witam, ale twórcze jesteście do rana.
A ja zabiegana - skoro świt zrobiłam zakupy, a teraz przy pracy twórczej mogę odpocząć i poczytać forum.
Witaj Aga! Odpocznij, odpocznij1 To też ważne!![]()
Proszę dla odprężenia-Iriska-
Cóż za śliczne, uwodzicielskie spojrzenie
trawa11 pisze:kalair pisze:O na przykład tylne łapki , przy wskakiwaniu na drapak się uchwyciły! Więcej się nie dało![]()
o jejciu![]()
,jakie piękne udka
![]()
,w sam raz do schrupania
kalair pisze:Jakby Ci tu powiedzieć...Ty naprawdę sądzisz, że ktoś mógłby ja trzymać za te uzbrojone w sztylety łapki?![]()
![]()
kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:O na przykład tylne łapki , przy wskakiwaniu na drapak się uchwyciły! Więcej się nie dało![]()
o jejciu![]()
,jakie piękne udka
![]()
,w sam raz do schrupania
Ja mam tylko cztery udka...Nie dam! Ty masz Trawko 13!!
trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:O na przykład tylne łapki , przy wskakiwaniu na drapak się uchwyciły! Więcej się nie dało![]()
o jejciu![]()
,jakie piękne udka
![]()
,w sam raz do schrupania
niestety,13 to pechowa liczba dla mnie,więc lepiej za trawiaste uda nie bede sie zabierala,wole Lafinkowe
![]()
kalair pisze:
kalair pisze:Dorota pisze:kalair pisze:
![]()
M.
że co?Reszta kota też wisi...
Dorota pisze:kalair pisze:Dorota pisze:kalair pisze:
![]()
M.
A moze biedactwo lewituje?
Mru niespokojny
kothka pisze:Dorota pisze:kalair pisze:Dorota pisze:kalair pisze:
![]()
M.
A moze biedactwo lewituje?
Mru niespokojny
O właśnie Mru, na to nie wpadłam
Kalair, co Ty jej do jedzenia dodałaś?
kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:O na przykład tylne łapki , przy wskakiwaniu na drapak się uchwyciły! Więcej się nie dało![]()
o jejciu![]()
,jakie piękne udka
![]()
,w sam raz do schrupania
niestety,13 to pechowa liczba dla mnie,więc lepiej za trawiaste uda nie bede sie zabierala,wole Lafinkowe
![]()
Nie smakowałyby Ci, wierz mi! Jeszcze są nieobrośnięte tłuszczykiem!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości