P-ń: Kaziu król Jeżyc ma dom :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Pon gru 17, 2007 17:08

ja sobie tez pieknote wkleilam.

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Wto gru 18, 2007 0:18

Mam nadzieję, że i mi się wszystko odpowiednio wkleiło :)
Kaziu na samą górę!!!
Przypadek jest tylko batem, którego przeznaczenie używa do popędzenia tego, co i tak nieuchronne...

Hakita

Od: Pt lut 09, 2007 13:00

Post » Wto gru 18, 2007 8:02

Hop na górę - może komuś wpadniesz w oko ...
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Wto gru 18, 2007 9:14

banerki są piękne, ale niestety mogę wstawić tylko jeden, więc będę wstawiała na zmianę ;)

byłam wczoraj u Kazia - ten kot to jest czysta miłość, łagodność, zero agresywnych zachowań. tuliłam go na rękach przez pół godziny, a on mruczał i mruczał, ugniatał i tulił się. jest CUDOWNY!! Jak musiałam go zostawić w klatce w lecznicy, to mi się serce kroiło :cry:

kocinek jest po badaniach - ma bardzo dobre wyniki, łapka jest w trakcie leczenia i Kaziu musi nosić kołnierz :( śpi na ligninie, którą wczoraj całą zasiusiał (przywiozłam mu ręczniczek, żeby nie spał na podłodze w klatce). zastanawiamy się z Gosią (która dokarmia rodzinę Elmową i Kaziową) czy go nie wykastrować, bo nie chcemy żeby taki kochany mruczek wracał na ulicę. być może Gosia będzie go mogła zabrać na tymczas, ale dopiero od niedzieli. nadal pilnie szukamy tymczasu albo domku wychodzącego!!!

puss

Od: Czw lis 09, 2006 13:24

Post » Wto gru 18, 2007 9:35

Wykastujcei go bez względu na to, czy znajdze dom, czy wróci do karmicielki.
Będzie bezpieczniejszy - nie bedzie ganiał z kotkami i bił się z kocurami, będzie miał wiecej czasu dla siebie, no i nie przyczyni się do zwiekszernia kociej bezdomności.

A kciuki za dom dla niego trzymam cały czas :ok:
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Wto gru 18, 2007 9:38

Kciuki za Kazia :ok:

Piękny kocur :love:

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Wto gru 18, 2007 9:54

I ja się dołączę do ciepłych myśli dla Kazia.
Póki co tylko tyle mogę ... :|
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Od: Pon lis 13, 2006 10:19

Post » Wto gru 18, 2007 10:03

słuchajcie, Gosia zabierze Kazia na tymczas, ale Gosia ma bardzo trudną sytuację finansową. ona mówi, że sobie poradzi, ale ja wiem, że jest jej potrzebna pomoc, bo ma 4 swoje koty, dwa maluchy (jeden jedzie do domu w niedzielę, a drugi ma białaczkę :( ) i chorą mamę, więc na pewno wsparcie finansowe się przyda, szczególnie, że trzeba zapłacić za szpital, leczenie i kastrację. ja oczywiście też się dorzucam, ale może ktoś wystawi bazarek dla Kazimierza?

puss

Post » Wto gru 18, 2007 13:05

Kasiu Nie mam nic specjalnego, bo wiekszość ładnych rzeczy przekazuję dalej w formie prezentów :oops: :oops: , szkoda mi kasy na takie rzeczy :oops: :oops: , jak radosnie można zakupić cudnej piękności puszki i jeszcze bardziej fascynującą suchą karmę, ale na urodzinki dostałam parę pięknych malowanych naczyć, mam nadzieję, że darczynka się nie obrazi, bo to też kociara.
Tylko synuś musi trzasnąć zdjęcia i wkleić, a zdaje teraz egzaminy i zasypia już nad ksiażkami, przed piątkiem raczej nie da rady tego zrobić.
Jestem dla ciebie tylko lisem, podobnym do stu tysięcy innych lisów. Lecz jeśli mnie oswoisz, będziemy się nawzajem potrzebować. Będziesz dla mnie jedyny na świecie. I ja będę dla Ciebie jedyny na świecie(...) Mały Książe

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=111621

mamucik

Od: Wto kwi 20, 2004 12:27

Post » Wto gru 18, 2007 13:33

mamuciku mój kochany, bardzo Ci dziękuję za pomoc :*

zrobiłam papierowe ogłoszenie dla Kazia, gdyby ktoś mieszkał w spokojnej okolicy z domkami z ogródkiem, stajnią, stodołą, itp, ale nie mogę go tutaj załadować :?

puss

Post » Wto gru 18, 2007 13:49

To jak się załaduje, to prześlij mi, powieszę w okolicy mojego brata - kociego nieużytka :evil:
Jestem dla ciebie tylko lisem, podobnym do stu tysięcy innych lisów. Lecz jeśli mnie oswoisz, będziemy się nawzajem potrzebować. Będziesz dla mnie jedyny na świecie. I ja będę dla Ciebie jedyny na świecie(...) Mały Książe

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=111621

mamucik

Od: Wto kwi 20, 2004 12:27

Post » Wto gru 18, 2007 14:23

graszka pomogła załadować na serwer :ok:

http://gmg.win.pl/miau/Kaziu_szuka_domu.doc
Kod: Zaznacz cały
[size=18][url]http://gmg.win.pl/miau/Kaziu_szuka_domu.doc[/url][/size]

puss

Post » Wto gru 18, 2007 19:50

A ja powieszę w moim "szczęśliwym sklepie" - będzie wisiał z Króliczkiem Olinki :D
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Śro gru 19, 2007 9:33

dziękujemy :ok:

Kaziu dzisiaj będzie kastrowany. Jaki on jest CUDOWNY!!!
Byłam u niego wczoraj i przez pół godziny tulił się do mnie leżąc na moich kolanach, ugniatał i mrrrrruczał jak motorek. Kocham Kazia i rozpaczam, że on nie może być ze mną :( muszę mu znaleźć najlepszy domek na świecie.

zbieram na wyprawkę dla Kazia do domku tymczasowego.
Poza tym muszę zapłacić za szpital i kastrację i badania i leczenie nóżki (wet powiedział, że nóżka jest pogryziona i to oznacza, że Kaziu stracił przywództwo w okolicy - czyli to była dobra decyzja o zabraniu go stamtąd). Poza tym Kaziu jest całkiem młodym kotem.

a tutaj tulący się do mojej dłoni Kaziu:

Obrazek

puss

Post » Śro gru 19, 2007 10:08

Cudne kocisko!! A te białe wąsiska....
Obrazek

Magdziak

Od: Wto lut 07, 2006 13:14

[poprzednia][następna]