I głaski dla footerek!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
andziula20 pisze:aaa i jeszcze zapomniałam, oczywiście Bazyl zrobił rzadkiego koopala w transporterku utaplał się w tym i musieliśmy go myć, czyścić transporterek, prać kocyk..i z zwm na zaodrze jechaliśmy z uroczym zapachemtakże zawsze jest wesoło.
andziula20 pisze:pozostałe jutro, pies też już ma..a dla nas przepisał maść
jutro jeszcze dokładniej wypytamy..bo przed pracą to tak na szybko..o naprawdę się tak strasznie roznosi że szok..
andziula20 pisze:jeszcze chyba nie, choć już mnie zaczyna wszystko swędzieć, a Fiona się do mnie ciągle tuli i przecież jej nie odepchnę. I Fido nie zaśnie nigdzie indziej niż w łóżku. trudno..
andziula20 pisze:no ba! dlatego teraz siedze i tulę się z tymi moimi grzybkami. mam nadzieję że jakoś damy radę..najgorsze jest to że codziennie znajdujemy nowe zmiany u już chorych kotów i kolejne się zrażają, jeszcze tylko Diana z Bakalią nie mają. Ale Fido wczoraj też nie miał, a dziś już ma..
andziula20 pisze:uff.. jusz wszystkie zaszczepione, za 2 tygodnie powtórka z rozrywki..dzisiaj już było ok. Z Dianą nigdy nie ma problemów, wystarczy jej schować głowę pod kurtkę i już.. Z Bakalią też było ok. A Fido dostał kaganiec i też przeżył. Trząsł się jak galareta, on się tak straszne boi weta. Ale jak wychodziliśmy to dał popis. Darł się jak by go ze skóry obdzierali.Tablety mamy, "mazidło" też i mam nadzieję że będzie dobrze.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 271 gości