Moderator: Estraven
varia pisze:Aga86 pisze:varia pisze:Chcesz telefon do administracji miau?
A po co mi teflon. Mam inne środki komunikacji. Na razie jestem ciepliwa, ale jak sie wkurzę, to![]()
![]()
Miotła?
Femka pisze:
chodziłaś w kaftaniku czy zakładałaś komuś kaftanik? Bo nie wiem, czy się szykować do ewakuacji
Kurcze, to mi niewiele życia pozostałoFemka pisze:bo po czterdziestce automatycznie stajesz się przezroczysta
skaskaNH pisze:Femka pisze:
chodziłaś w kaftaniku czy zakładałaś komuś kaftanik? Bo nie wiem, czy się szykować do ewakuacji
Wlasnorecznie nie zakladalam, ale mniej wiecej po tej stronie barykady bywałam
Kurcze, to mi niewiele życia pozostałoFemka pisze:bo po czterdziestce automatycznie stajesz się przezroczystaTrza zaczać korzystac, poki mnie jeszcze jako tako widać
Aga86 pisze:varia pisze:Aga86 pisze:varia pisze:Chcesz telefon do administracji miau?
A po co mi teflon. Mam inne środki komunikacji. Na razie jestem ciepliwa, ale jak sie wkurzę, to![]()
![]()
Miotła?
Ojej rozszyfrowałaś mnie.
Ta latająca nad miastem to ja.
Femka pisze:skaskaNH pisze:Widze, że Ci Marcelibu narobiła na nią ochotyFemka pisze:z cocarboxylazy
Wierz mi, w tej sytuacji - to może być zupełnie inny zaszczyk
skąd znasz aż takie szczegóły?![]()
trollujemy plaskatki
I nie mam sily normalnie cytowac i odpowiadac , trollujcie dalej zołzy jedne a ja sobie dedykacje powstawiam i sie nie bede przejmować tym co nabazgroliliscie do tej pory, O! Ja nieslychanie spokojny czlowiek jestem...

Aga86 pisze:varia pisze:Aga86 pisze:varia pisze:Chcesz telefon do administracji miau?
![]()
Miotła?
Ojej rozszyfrowałaś mnie.
Ta latająca nad miastem to ja.
Budus naziemny kalair pisze:skaskaNH pisze:Femka pisze:
Wlasnorecznie nie zakladalam, ale mniej wiecej po tej stronie barykady bywałam
Kurcze, to mi niewiele życia pozostałoFemka pisze:bo po czterdziestce automatycznie stajesz się przezroczystaTrza zaczać korzystac, poki mnie jeszcze jako tako widać
Nie straszcie, co?Nie dość, że nieduża jestem, to jeszcze się mam sprzezroczyścić?! brrrr
tez swieci gattara pisze:
Najpienkniejsego dostałam

Femka pisze:Aga86 pisze:varia pisze:A co tu do rozumienia. Hania ma rozdwojenie jaźni po prostu.
Hania nie może się doprosić admina o zmianę nicku![]()
![]()
![]()
Widać niewidoczna jestem. To kolejny mój talent
a ile masz lat?
bo po czterdziestce automatycznie stajesz się przezroczysta![]()
zgadnij,skąd to wiem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości