Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Iwona pisze:miedzy 5 a 10 dniem od porodu trzeba jej zrobic zastrzyk z hormonow. dziala ok. 3 miesiace. zdazy odchowac dzieci i mozna ciąć.
migaja pisze:moze sa jakies tabletki hormonalne, ktore mozna by jej podac bez szkody dla malych?
Katy pisze:Iwona pisze:miedzy 5 a 10 dniem od porodu trzeba jej zrobic zastrzyk z hormonow. dziala ok. 3 miesiace. zdazy odchowac dzieci i mozna ciąć.
Słyszałam, że kotce zanika wtedy pokarm
Iwona pisze:mojej Pyzie nie zanikł, karmiła ze trzy miesiace jak nie lepiej
ani kotce mojego brata
Malvinka pisze:Dziewczyny!Kociaki wcale, o ile są już zdolne do samodzielnego życia NIE UMIERAJĄ po narkozie !!!!!!!!!Narkoza tylko je usupia i podobnie jak steryd niszczy np. serce.Potem, o ile są zostawione własnemu losowi (co jest normą w polskich lecznicach)umieraja godzinami, walczac o każdy oddech.Weźcie to pod uwagę zalecając komuś późną aborcję.
Malvinka pisze:Odpowiedź na Twoje pytanie Izabelo, jest wbrew pozorom prosta:weterynarze nie traktują nienarodzonych kociąt jako zwierząt, lecz jako PŁODY.Część tkanki i macicy kotki sterylizowanej.Nawet nie wyjmują ich(kociąt) z owej macicy, tylko wszystko razem...fruuu...do kubła.Nie wierz w to, że nie we wszystkich klinikach ! Inaczej sami by zwariowali zastanawiając się nad losem tych...płodów, kociąt ???Niektórzy po prostu odmawiają robienia takich zabiegów i cześć im za to i chwała !!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, mraucia i 53 gości