Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
właśnie - taka serdeczna Femcia w otoczeniu mruczków, słodki obrazek... no, postaraj sięFemka pisze:Dorota pisze: Brakuje piatej foty!
nawet o tym nie myśl
może też się zmieszcze?Bungo pisze:Jeszcze jest 1 strona????
Melduję się
W tym moge chetnie wyręczyć szanowną MZ-tkęDorota pisze:Brakuje piatej foty!![]()
Femka pisze: ale
Dorota pisze:Pobudka!
skaskaNH pisze:Melduje sieDzis z opoznienieniem co prawda
W tym moge chetnie wyręczyć szanowną MZ-tkęDorota pisze:Brakuje piatej foty!![]()
![]()
I jeszcze tak pare slowek serio: Femka, kochaj i przytulaj, ale nie spiesz sie, nie wyczekuj najgorszego, aby nie odebrac sobie i im tej radosci, ktora plynie ze wspolnego bycia ze soba. Bo smutek i strach klada sie cieniem na wszystko, co robimy.
W tych Twoich slowach z postu nade mną odnajduje to, co i ja czuje. Wiem, co znaczy strach, nie wyobrazam sobie zycia bez ktoregokolwiek z moich futer. To moja rodzina. Ale mimo tego strachu zyjemy nadal, cieszymy sie kazdym dniem.Moj Kuba tez ma podniesione parametry nerkowe, teraz jest na Renalu (do tego karma dla seniorow,bo wchodzi zdecydowanie lepiej niz Renal), ale moi weci tez sa zdania, ze w poczatkowych fazach nie ma sensu wkraczac z intensywnym leczeniem. Tylko ograniczac ilosc bialka i fosforu w karmie.
Za Femcie kciuki mocno zacisniete
Femka pisze:zaraz wkleję dzisiejsze fotki Szczypiorów, które już zjadły z apetytem śniadanko.
Dorota pisze:Femka pisze:zaraz wkleję dzisiejsze fotki Szczypiorów, które już zjadły z apetytem śniadanko.
I wez pod uwage rady Ziemowita, he?
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 15 gości