» Wto lis 20, 2007 20:04
koty Teresy
Operacja Teresy zaplanowana jest na 29.11 - CZASU MAMY BARDZO NIEWIELE.
Prośba do Was o podbijanie wątku i rozsyłanie "wici" wszędzie, gdzie można trafić na dobrych "kocich" ludzi.
Proponuję do końca tego tygodnia zbieranie wszelkich możliwych opcji pomocy dla kotów Teresy: domy docelowe - możliwe również inne miasto niż Warszawa, ale po osobistym kontakcie telefonicznym z Teresą i wyłącznie osobistym odbiorze kota oraz solidne domy tymczasowe (te drugie z doświadczeniem w adopcjach i z referencjami od maryli i Akineko) - ja wszystkie Wasze propozycje z wątku i z pw zapisuję i przekazuję Teresie, Ona również skrzętnie notuje namiary na wszystkich rozmówców.
W przyszłym tygodniu będziemy zajmować się adopcjami kotów Teresy.
Przepraszam za dopisek w nawiasie, ale moje ostatnie doświadczenie w zakresie domu tymczasowego przy kociakach Arlekinku i Strzałce z wątku Gdy rozum śpi... nie jest dobre i do dzisiaj skutkuje brakiem mojej wiedzy na temat miejsca adopcji Strzałki - zawierzyłam osobie z forum (nawet dostałam referencje od innej osoby z forum - jak się okazało nie poparte rzeczywistością), która zachowała się nieuczciwie wobec mnie... i jedyne co do dzisiaj wiem o losie Strzałki to numer telefonu komórkowego nie wiadomo do końca do kogo oraz brak umowy adopcyjnej, której nie otrzymałam od nawiedzonego tymczasu... z powodu "ochrony danych osobowych". Arlekinka odebrałam - wrócił do w/w tymczasu po kilku dniach od adopcji z tego samego domu, który adoptował Strzałkę z powodu tego, że "był brudnym kotkiem". U mnie Arlekinek jest kotkiem czystym.i czeka na troskliwych opiekunów.
Jeśli ktoś jest zdecydowany na 100% na adopcję kota - proszę telefonować bezpośrednio do Teresy: 835-10-38