Jeśli między świętami a sylwkiem, to ja bardzo chętnie się na kawusię do Dorotki wpraszam o!! TŻ powinien być pod ręką to może mnie zawieźć, co nie?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
skaskaNH pisze:Tylko jak sie wytluczecie tymi granatami pod nasza nieobecnosc, to troche nudno bedzie, wiec proponuje jakiegos paintballa albo cóś
ajmk pisze:A ja bym chciała w kwestii SPOTKANIA OLSZTYŃSKIEGO zabrać głos!
Jeśli między świętami a sylwkiem, to ja bardzo chętnie się na kawusię do Dorotki wpraszam o!! TŻ powinien być pod ręką to może mnie zawieźć, co nie?
varia pisze:skaskaNH pisze:Tylko jak sie wytluczecie tymi granatami pod nasza nieobecnosc, to troche nudno bedzie, wiec proponuje jakiegos paintballa albo cóś
Żadnych półśrodków.
ajmk pisze:A ja bym chciała w kwestii SPOTKANIA OLSZTYŃSKIEGO zabrać głos!
skaskaNH pisze:ajmk pisze:A ja bym chciała w kwestii SPOTKANIA OLSZTYŃSKIEGO zabrać głos!
Ajmk - ale fajnie by bylo
Co prawda ja bede tylko na chwile, jakies 2 godziny pewnie, bo Olsztyn to stacja przesiadkowa i udaje sie dalej (na koniec swiata), ale takiej okazji nie zamierzam przepuscic
Bedziemy sie dogadywac na biezaco
ale nie wybucha
elementy wywrotowe próbują zrobić z rewolucji łaskotki?varia pisze:skaskaNH pisze:Tylko jak sie wytluczecie tymi granatami pod nasza nieobecnosc, to troche nudno bedzie, wiec proponuje jakiegos paintballa albo cóś
Żadnych półśrodków.
Adrianapl pisze:co tu tak cicho??
Adrianapl pisze:CoToMa pisze:Adrianapl pisze:co tu tak cicho??
wszyscy poszli rzucać...
albo dali sie trafic
MZ niczym szpieg z Krainy Śniegowcówajmk pisze:Nic dziwnego, że tu spokój, skoro MZ pod cudzyni nickami tu zaglada i nastroje uspokaja...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot] i 17 gości