Wiesz Femko, jak będą zawieje i zamiecie i takie tam inne, a nie będzie akcji ratowania życia to pierwsza rzucę kamieniem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
daj znać to Ci jakieś fajne rozmnożęFemka pisze: kotka z pseudohodowli kupię po powrocie
nie myślałaś nigdy o tym, że Twoje fascynacje są... hmm... no, kontrowersyjne?Femka pisze:PIĘĘĘĘĘĘKNAAAAA KUUUPAAAAA
yes! nareszcie wiem, gdzie Cię widziałem wcześniej - reportaże z Camel Trophy w 1990 roku na SyberiiFemka pisze: Mam 18 - letnie doświadczenie w jeździe całorocznej, jeździłam już naprawdę w warunkach ekstremalnych
i tak najtrudniej jest w Warszawie, bo tam kazdy ma inne regionalizmy językowe w użyciuBungo pisze: A jak z tym jest w Łodzi? Bo w Poznaniu na ziemniaki mówią pyry, a na piwnicę - sklep
na czas nieobecności MZ prowadzenie wątku przejmuje Varia i jaania_ pisze: jutro w watku błoga cisza i spokój tak?
warto, wierz mi na słowoania_ pisze:bo nie wiem czy warto zagladać
ziemowit pisze:Opozycja ma szanse w następnych wyborach
nie, nie, niemoś pisze:ziemowit pisze:Opozycja ma szanse w następnych wyborach
Zrobimy przedterminoweAlbo przewrot listopadowy a jak nie pomoze to rewolucje listopadowa
ziemowit pisze:nie, nie, niemoś pisze:ziemowit pisze:Opozycja ma szanse w następnych wyborach
Zrobimy przedterminoweAlbo przewrot listopadowy a jak nie pomoze to rewolucje listopadowa
nie będzie rewolucji ani polowań na czarownice
żadnych przewrotów
spokojnie zadbamy o gospodarkę, edukację i tym podobne 8)
ziemowit pisze:cicho tu sie tak zrobiło i zimno, aż mnie jakieś ziobro z reumatyzmu strzykło![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 24 gości