Azorek & S-ka IV czyli Sześć Potfforów AliPokalipsy ;)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie paź 28, 2007 9:42

A tutaj co takie pustki?
Gdzie Kiwulek? :twisted:
MNK, opowiedz nam coś. 8)

varia

Od: Sob sty 31, 2004 22:28

Post » Nie paź 28, 2007 10:19

Cisza bo nikt nas nie koffa :crying:

Kiwulek wyczekuje ukochanej Cioci ;)

Obrazek

Po wczorajszej koopalkowej opowieści długo nie będzie nic lepszego :lol:. Tej nocy spałam zamknięta z Żabcią w małym pokoju, ja na podłodze a Wegunia na fotelu :roll: .... spowodowane to było faktem iż :P Wegunia cały wczorajszy wieczór była nieswoja i sprawiała wrażenie chorej :? , nie chciałam żeby Potfffory jej przeszkadzały. Gnaty mnie bolą jak diabli :wink: , podobno spanie na podłodze jest zdrowe dla kręgosłupa.... mój chyba o tym nie wie 8) . W każdym razie kiedy zamnęłam drzwi i położyłyśmy się spać reszta Potfforów rozpoczęła koncert na pięć wrzasków :twisted: , Kiwulek gniauczał na całe gardło - swoją drogą mógłby już opanować literkę "M" ;) - a inni demolowali mieszkanie :evil: .
Żabunia dzisiaj wygląda ciut lepiej ale i tak pojedziemy jutro do weta....
Obrazek

gattara

Od: Czw kwi 20, 2006 7:03

Post » Nie paź 28, 2007 10:59

Moja biedna malutka Żabulka :cry:
Co jej dolega?

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

Post » Nie paź 28, 2007 11:00

gattara pisze:Cisza bo nikt nas nie koffa :crying:

Bo na miłość to trzeba sobie zasłużyć. 8)

gattara pisze:Kiwulek wyczekuje ukochanej Cioci ;)

Obrazek

Tak jak Kiwulek na przykład. :1luvu: :1luvu: :1luvu:

gattara pisze:Po wczorajszej koopalkowej opowieści długo nie będzie nic lepszego :lol:. Tej nocy spałam zamknięta z Żabcią w małym pokoju, ja na podłodze a Wegunia na fotelu :roll: .... spowodowane to było faktem iż :P Wegunia cały wczorajszy wieczór była nieswoja i sprawiała wrażenie chorej :? , nie chciałam żeby Potfffory jej przeszkadzały. Gnaty mnie bolą jak diabli :wink: , podobno spanie na podłodze jest zdrowe dla kręgosłupa.... mój chyba o tym nie wie 8) . W każdym razie kiedy zamnęłam drzwi i położyłyśmy się spać reszta Potfforów rozpoczęła koncert na pięć wrzasków :twisted: , Kiwulek gniauczał na całe gardło - swoją drogą mógłby już opanować literkę "M" ;) - a inni demolowali mieszkanie :evil: .
Żabunia dzisiaj wygląda ciut lepiej ale i tak pojedziemy jutro do weta....

A nie mogłaś spać zamknięta z Żabcią w tym pokoju,w którym zawsze śpisz? Obrazek

varia

Post » Nie paź 28, 2007 11:01

Plaskate witaja serdecznie :D i martwia sie tym razem o Zabcie :(
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Nie paź 28, 2007 11:45

Aga86 pisze:Moja biedna malutka Żabulka :cry:
Co jej dolega?

Pod wieczór zaczęła odwiedzać kuwetkę co 10 minut, za każdym razem coś małego zrobiła :roll: , potem zaczęła znaczyć posłanka 8O , wyraźnie nie mogła sobie znaleźć miejsca i albo biegała po domu a za nią wszystkie Potffory, albo tuliła sie do mnie z takim dziwnie nieobecnym wyrazem oczu... W końcu zaczęła się tarzać, podejrzewam że znowu hormony o sobie przypomniały i coś się rujkowo kręci :evil: , po sterylce trudno było ją wyciszyć... dużo czasu zajęło zanim ruja przestała Żabcię męczyć :(. Tym razem wydaje mi się ze to znowu to, mogła też odrobinkę podziębić pęcherz bo ostatnio przesiaduje w zlewie :roll: ..... jutro idziemy do wetki żeby się upewnić.

varia pisze:

A ja nie zasługuję? :crying:.... to może zrobię sobie takie zdjęcie na posłanku jak Kiwcio :twisted:

varia pisze:A nie mogłaś spać zamknięta z Żabcią w tym pokoju,w którym zawsze śpisz? Obrazek

W żadnym wypadku, bo:
- po pierwsze, w tym pokoju w którym zwykle śpię stoi łóżko na którym śpią również Potffory - gdzie by spały?
- po drugie, jest tam drapaczek i Kiwciowy kocyk :), z którym mały się nie rozstaje w nocy
- po trzecie, gdybym zamknęła bandę w maleńkim pokoju zostały by z niego tylko boczne ściany :twisted: , zresztą Azik zeżarłby ze złości resztę kotów :roll:
Obrazek

gattara

Post » Nie paź 28, 2007 12:55

Nie bawie sie, wszystko jak zwykle na Azika Obrazek

moś

Post » Nie paź 28, 2007 14:17

Oczywiście że na Azika :lol:, a kto inny potrafi wrąbać metalowe pręty :twisted:
Obrazek

gattara

Post » Nie paź 28, 2007 14:26

gattara pisze:
varia pisze:

A ja nie zasługuję? :crying:.... to może zrobię sobie takie zdjęcie na posłanku jak Kiwcio :twisted:

Poproszę. 8)

gattara pisze:W żadnym wypadku, bo:
- po pierwsze, w tym pokoju w którym zwykle śpię stoi łóżko na którym śpią również Potffory - gdzie by spały?
- po drugie, jest tam drapaczek i Kiwciowy kocyk :), z którym mały się nie rozstaje w nocy
- po trzecie, gdybym zamknęła bandę w maleńkim pokoju zostały by z niego tylko boczne ściany :twisted: , zresztą Azik zeżarłby ze złości resztę kotów :roll:

Aha. :roll:

Jak Żabuchna teraz?

varia

Post » Nie paź 28, 2007 14:32

varia pisze:Jak Żabuchna teraz?

Też jestem ciekawa. Jak nasza kochana Żabuchna?

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

Post » Nie paź 28, 2007 15:37

varia pisze:
gattara pisze:
varia pisze:

Poproszę. 8)

Jak będziesz baaardzo grzeczna to się zobaczy :twisted:

Żabcia ma się trochę lepiej :), jest spokojniejsza i nie biega co chwilkę do kuwetki... to chyba faktycznie jakies rujkowe podrygi :roll: , mam nadzieję że w nic gorszego się to nie rozwinie. Do weta i tak pójdziemy bo oprócz wczorajszych perturbacji niepokoi mnie zgrubienie na brzuszku Żabci. Teoretycznie to zrost po ostatniej operacji ale ..... lepiej sprawdzić, w końcu już tyle razy miała wznowę :cry: ... tfu, tfu, odpukać, odpluć i inne takie :roll: .
Obrazek

gattara

Post » Nie paź 28, 2007 15:51

gattara pisze:
varia pisze:
gattara pisze:
varia pisze:

Poproszę. 8)

.

To bez szans. :?

varia

Post » Nie paź 28, 2007 17:35

varia pisze:
gattara pisze:
varia pisze:
gattara pisze:
varia pisze:

Poproszę. 8)

.

Nie doceniasz swoich możliwości :lol: 8)
Obrazek

gattara

Post » Nie paź 28, 2007 18:21

gattara pisze:
varia pisze:
gattara pisze:
varia pisze:
gattara pisze:
varia pisze:

Poproszę. 8)

.

Nie doceniasz swoich możliwości :lol: 8)

....powiedziala pani terapeutka :lol:

moś

Post » Nie paź 28, 2007 19:01

Taa :lol: , ja i terapeutka :twisted: .... to by się mój psychiatra zdziwił :ryk: :ryk:
Obrazek

gattara

[poprzednia][następna]