Gdzie Kiwulek?

MNK, opowiedz nam coś.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
gattara pisze:Cisza bo nikt nas nie koffa
gattara pisze:Po wczorajszej koopalkowej opowieści długo nie będzie nic lepszego. Tej nocy spałam zamknięta z Żabcią w małym pokoju, ja na podłodze a Wegunia na fotelu
.... spowodowane to było faktem iż
Wegunia cały wczorajszy wieczór była nieswoja i sprawiała wrażenie chorej
, nie chciałam żeby Potfffory jej przeszkadzały. Gnaty mnie bolą jak diabli
, podobno spanie na podłodze jest zdrowe dla kręgosłupa.... mój chyba o tym nie wie
. W każdym razie kiedy zamnęłam drzwi i położyłyśmy się spać reszta Potfforów rozpoczęła koncert na pięć wrzasków
, Kiwulek gniauczał na całe gardło - swoją drogą mógłby już opanować literkę "M"
- a inni demolowali mieszkanie
.
Żabunia dzisiaj wygląda ciut lepiej ale i tak pojedziemy jutro do weta....
Aga86 pisze:Moja biedna malutka Żabulka![]()
Co jej dolega?
varia pisze:gattara pisze:Cisza bo nikt nas nie koffa
Bo na miłość to trzeba sobie zasłużyć.
varia pisze:A nie mogłaś spać zamknięta z Żabcią w tym pokoju,w którym zawsze śpisz?
gattara pisze:varia pisze:gattara pisze:Cisza bo nikt nas nie koffa
A ja nie zasługuję?.... to może zrobię sobie takie zdjęcie na posłanku jak Kiwcio
![]()
gattara pisze:W żadnym wypadku, bo:
- po pierwsze, w tym pokoju w którym zwykle śpię stoi łóżko na którym śpią również Potffory - gdzie by spały?
- po drugie, jest tam drapaczek i Kiwciowy kocyk, z którym mały się nie rozstaje w nocy
- po trzecie, gdybym zamknęła bandę w maleńkim pokoju zostały by z niego tylko boczne ściany, zresztą Azik zeżarłby ze złości resztę kotów
varia pisze:Jak Żabuchna teraz?
varia pisze:gattara pisze:varia pisze:gattara pisze:Cisza bo nikt nas nie koffa
A ja nie zasługuję?.... to może zrobię sobie takie zdjęcie na posłanku jak Kiwcio
![]()
Poproszę.
gattara pisze:varia pisze:gattara pisze:varia pisze:gattara pisze:Cisza bo nikt nas nie koffa
![]()
Poproszę.
Jak będziesz baaardzo grzeczna to się zobaczy![]()
.
varia pisze:gattara pisze:varia pisze:gattara pisze:varia pisze:gattara pisze:Cisza bo nikt nas nie koffa
![]()
Poproszę.
.
To bez szans.
gattara pisze:varia pisze:gattara pisze:varia pisze:gattara pisze:varia pisze:gattara pisze:Cisza bo nikt nas nie koffa
![]()
Poproszę.
.
To bez szans.
Nie doceniasz swoich możliwości :lol:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości