Tosiaczek, jej siostra 3.30
Gapczynski kochany, siedmioletni wazy siedem kilo i niestety znow musi przejsc na ostra diete, zeby zrzucic jakies 40-60 dkg. To wielki kocur, wiec, wiecej nie trzeba

Srednia 4.20, chyba nie tak zle

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Bengala pisze:Szczupła brunetka, 8,5 miesiąca, ok. 2,3 kg. Suche je do oporu (nie liczyłam ile), wołowina TYLKO CHUDA(najlepiej typu ligawa) w ilości piłki tenisowej
Jest tak długa i cienka, że gdyby mi przyszło ją sprzedać, to raczej na metry a nie na kg, a broń Boże na sztuki. Bo zarobek byłby żaden.
Majorka pisze:No właśnie mam pytanie: Miś rudzielec ma ok. 10 miesięcy, waży 5 kg. Czy to nie za dużo? Czy on jeszcze rośnie? Nie wygląda na grubego, dużo biega. Ile powinien jeść na dobę?
coolor pisze:To już chyba Niedźwiadek a nie Miś( a ja się chyba kiedyś wproszę, żeby go zobaczyć))
Deli pisze:Bengala pisze:Szczupła brunetka, 8,5 miesiąca, ok. 2,3 kg. Suche je do oporu (nie liczyłam ile), wołowina TYLKO CHUDA(najlepiej typu ligawa) w ilości piłki tenisowej
Jest tak długa i cienka, że gdyby mi przyszło ją sprzedać, to raczej na metry a nie na kg, a broń Boże na sztuki. Bo zarobek byłby żaden.
Prawie jak moja Szarunia, tylko Szarka jest trochę starsza (rok). Powiedziałabym, że widzę pewne rodzinne podobieństwo
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, mraucia i 53 gości