Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
D.J Maxima pisze:Ja troszke z innej trony, ale sama nie wiem gdzie mozna umiescic takie pytanie.
Miki dzisiaj ma gorszy dzien, zrobil rzadkawo okropnie smierdzaca kupke((, moze ja przewrazliwiona jestem, ale sie zmartwilam. Moze ktos z was wie co moze byc powodem? W srode tez taka zrobil rano, to pomyslalam ze to przez mleczko, i dalam mu wode, wieczorem juz bylo normalnie. A dzis znowu taka
(((, Miki ma wode, je Kit Kata z kurczaczkiem, i suche ma tez z Darlinga dla juniorkow. ogolnie biega i jest bardzo zywotny. Nie wyglada jakby mu cos bylo. A jednak martwie sie, a dzis wet juz zamkniety
, mialam z nim isc na szczepienie ale nei zdazylam. Pojde jutro, tylko nie wiem czy go zaszczepia. Moze mu goraczke zmierza, rany jak ja sie martwie. Moze to jakas paranoja? Moze kotek ma jak czlowiek, wszamal cos i tyle, a ja tu robie alarm. Jeszcze jedno, kotek ma ranke na szyi, co zrobic zeby sie po niej nie drapal? A moze to samo sie zagoi mimo tego drapania?
Postanowilam dzis mu juz nie dawac mokrego jedzenia (kit) tylko samo suche. Zobacze, moze to po tym mokrym, chociaz wczoraj tez je jadl. No nic i tak musze czekac do jutra do 10 rano. Ciesze sie, ze miki zachowuje sie jak zwykle, czyli raczej nic powaznego chyba.Przepraszam za dlugasnego posta.
Jeszcze dopisze. Miki bardzo duzo je - tak mi sie wydaje jak na malego kotka - moze to jest powod? Teraz spi mi na kolanach i slychac bylo jak mu jezdzi po zoladeczku. :/
Emiś pisze:Tak jak pisała mar_tika, byłyśmy dziś z Marą w schronie. Zabrałyśmy 4 śliczne maluszki - świeżo przyniesione do schronu, były osobno "odłożone", nie trafiły jeszcze na kwarantanne. Odchuchane, przyniesione z domu, zdrowiutkie i berdzo przestraszone![]()
Nie znam się na rasach, ale to chyba jakieś brytyjczykopodobne maluszki: trójka srebrnych chłopców i biało - czarna dziewczynka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, Paula05, puszatek i 96 gości