A my wypad z domku na imprezkę robimy!
Miłego do wieczorka!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:Rachelinka pisze:Dzien doooobbbbbrrrrryyyyy wszystkim patchworkom, preguskom, sniezynkom, czarnuszkom , burasiatkom i wszystkim wszystkim.... Jaaaki piekny dzionek!
Bonifacy
Hej Bonifacy ze swoją Dużą!! Ale zaszalałeś z literkami!![]()
![]()
Rachelinka pisze:kalair pisze:Rachelinka pisze:Dzien doooobbbbbrrrrryyyyy wszystkim patchworkom, preguskom, sniezynkom, czarnuszkom , burasiatkom i wszystkim wszystkim.... Jaaaki piekny dzionek!
Bonifacy
![]()
A bo ja dzis dobry humorek mam.. pyszne jedzonko dostalem i duuuuzo mizianek...tylko duza potem gdzies sobie poszla. B.
kalair pisze:Rachelinka pisze:kalair pisze:Rachelinka pisze:Dzien doooobbbbbrrrrryyyyy wszystkim patchworkom, preguskom, sniezynkom, czarnuszkom , burasiatkom i wszystkim wszystkim.... Jaaaki piekny dzionek!
Bonifacy
![]()
A bo ja dzis dobry humorek mam.. pyszne jedzonko dostalem i duuuuzo mizianek...tylko duza potem gdzies sobie poszla. B.
Niedobra Duża! Tak kicię zostawić??!!
Rachelinka pisze:kalair pisze:Rachelinka pisze:kalair pisze:Rachelinka pisze:Dzien doooobbbbbrrrrryyyyy wszystkim patchworkom, preguskom, sniezynkom, czarnuszkom , burasiatkom i wszystkim wszystkim.... Jaaaki piekny dzionek!
Bonifacy
![]()
Jak obowiazek obywatelski trzeba spelnic to nawet slodkie kicie rozrabiaki nic nie pomoga
kalair pisze:Rachelinka pisze:kalair pisze:Rachelinka pisze:kalair pisze:Rachelinka pisze:Dzien doooobbbbbrrrrryyyyy wszystkim patchworkom, preguskom, sniezynkom, czarnuszkom , burasiatkom i wszystkim wszystkim.... Jaaaki piekny dzionek!
Bonifacy
![]()
Jak obowiazek obywatelski trzeba spelnic to nawet slodkie kicie rozrabiaki nic nie pomoga
Hmmmm,. Obowiązkowa dziewczyna!
bubor pisze:Dobry Wieczór Kalair !!!
W końcu znów pokazałaś swe śliczne pannice![]()
![]()
![]()
Głaski dla Iriski i Laffinki !!!
zosia&ziemowit pisze:To nie udało się nic zadziałać wczoraj ?
kalair pisze:zosia&ziemowit pisze:To nie udało się nic zadziałać wczoraj ?
NiestetyPo prostu polecenia nie działają...A raz to nawet się konsola wyłączyła
.
hmm... ja po prostu nie znam zupełnie Madrivykalair pisze:zosia&ziemowit pisze:To nie udało się nic zadziałać wczoraj ?
.
ziemowit pisze:hmm... ja po prostu nie znam zupełnie Madrivykalair pisze:zosia&ziemowit pisze:To nie udało się nic zadziałać wczoraj ?
.
![]()
ale http://mandriva.org.pl/content/view/213/76/ coś takiego może...
a swoją drogą - Fedora jest prościutka, Mandrake jest przyjazny - czemu akurat taki wynalazek linuxowy?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Gosiagosia, puszatek i 9 gości