Bubor, ona ma takie pochmurne, tajemnicze spojrzenie... Lafi też takie miewa

Bo spróbuj kotu focha pokazać, to on Ci pokaże...

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kociama pisze:kalair pisze:A teraz kilka powłóczystych i innych kocich spojrzeń dla wszystkich, ze specjalnym uwzglednieniem ....MRU![]()
Lafi-
Iriska-
moś pisze:Lafi-
Jaka piekna Lafinka- co za spojrzenie![]()
Witamy szylkkretki
Rachelinka pisze:P.S. dziekuje bardzo za zaproszenie... boniek was jeszcze nie widzial ale na pewno bedzie zachwycony!
kalair pisze:Rachelinka pisze:P.S. dziekuje bardzo za zaproszenie... boniek was jeszcze nie widzial ale na pewno bedzie zachwycony!
Z pewnością! Wszyscy mężczyźni są.. Niektórzy mogliby coś tu powiedzieć-niejaki Mru...![]()
![]()
Witaj w szylkretkowym wątku Rachelinko!
kalair pisze:nowych na razie nie ma. Myślę, że kiedyś będą....
Rachelinka pisze:kalair pisze:nowych na razie nie ma. Myślę, że kiedyś będą....
To w takim razie czekamy z Bonim z niecierpliwością!
kalair pisze:moś pisze:Lafi-
Witamy szylkkretki
Hej Mośku! No, tak po prawdzie to na tym pierwszym zdjęciu to jjest takie umowne spojrzenie...
kalair pisze:Rachelinka pisze:kalair pisze:nowych na razie nie ma. Myślę, że kiedyś będą....
Rachelinka, to żebyś nie musiała kopać w poprzednich dwustu stronach, to takie zdjątko sprzed mniej więcej tygodnia-
to jest Iriska w całości
a to Lafinka-
moś pisze:kalair pisze:moś pisze:Lafi-
Witamy szylkkretki
Hej Mośku! No, tak po prawdzie to na tym pierwszym zdjęciu to jjest takie umowne spojrzenie...
Taaa, to tkie spojrzenie ktorego nie ma ale ktore widza tylko zakochani milosnicy
Rachelinka pisze:kalair pisze:Rachelinka pisze:kalair pisze:nowych na razie nie ma. Myślę, że kiedyś będą....
Rachelinka, to żebyś nie musiała kopać w poprzednich dwustu stronach, to takie zdjątko sprzed mniej więcej tygodnia-
to jest Iriska w całości
a to Lafinka-
Piekniutkie masz te koteczki... dziekuje bardzo za wspanialomyslnosc.. nie musze kopac..uffff
Rachelinka pisze:Piekniutkie masz te koteczki...
kalair pisze:moś pisze:kalair pisze:moś pisze:Lafi-
Witamy szylkkretki
Taaa, to tkie spojrzenie ktorego nie ma ale ktore widza tylko zakochani milosnicy
Ależ wiem, wiem.... Przenikasz ją do głębi...Co za umiejętnośćZwłaszcza jeśli chodzi o KOTA
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Majestic-12 [Bot], pibon i 17 gości