zuza pisze:Badales im siusiu? Bo moze one maja jakas infekcje?
Też mi to przyszło do głowy... Trochę dziwnie że obie wraz, ale ja bym je badała...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
zuza pisze:Badales im siusiu? Bo moze one maja jakas infekcje?
zuza pisze:No i te klapsy "wedlug poradnika" (co to za poradnik jakis?) raczej im w zaprzestaniu sikania nie pomoga...
Badales im siusiu? Bo moze one maja jakas infekcje?
Katy pisze:I chyba będziesz musiał spędzać noce samotnieNie masz możliwości zamknąć drzwi od sypialni?
vitez pisze:Co do badan moczu - nie widze powodow by je zrobic. Jak bede mial powod to zrobie. Sikanie obu i to od dosc dawna bez jakichkolwiek innych objawow (poza sikaniem na posciel sikaja rowniez ladnie do kuwety, mniej wiecej polowa sikow laduje na poscieli) to nie powod do badania wg mnie (a moge chyba miec wlasne zdanie ?), tylko (powtarzam) zly nawyk
![]()
Sabina pisze:Pamiętacie historie siostry Józefy , którą jej pani chciała wyrzucić ,bo kicia sikała gdzie popadnie ?
Dziś z tą babką rozmawiałam . Kicia jest ocalona . Głównie dzięki dziesięcio letniej córce tej pani która powiedziała , że kota nie odda bo go kocha i nie chce żadnego innego ! Baba nie miała wyjścia i zaczeła Lucy (bo tak ma na imię kociczka ) leczyć .
Okazało się , że to zapalenie pęcherza ,dostała antybiotyk i po tygodniu już prawie nie sika . I pomysleć ,że spisana była juz prawie na straty
Keskese pisze:Lucyfer tak sioosiał ...
diagnoza: zapalenie pęcherza moczowego+kamień w cewce moczowej.
Daga pisze:Wszystko juz wiemy. Mrowka ma silny stan zapalny drog moczowych - wszystko wyszlo w badaniu moczu . Skad sie wzial - niewiadomo Dostala antybiotyki, ma je brac przez 10 dni. Potem kontrola. Mam tez kontrolnie sprawdzic, co z moczem Tosiaka
Munia pisze:A ja już wiem co dolega mojemu kiciusiowi. Zapalenie dróg moczowych.I kolejny antybiotyk w ciągu 3 miesięcy. Czy to się kiedyś skończy, jak nie alergia nie wiadomo na co to teraz to .A już myśleliśmy że kiciuś jest wredny i po prostu zaczął podsikiwać na złość.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Beanie, puszatek i 72 gości