Kociamo - zdrowiej!
Femciu, a ja mam już dwa wierszyki na inaugurację V części. Trzeci pisze się

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Bungo pisze:CoToMa, możemy sobie łapki uścisnąćCo łykasz na to cholerstwo?
Kociamo - zdrowiej!
Bungo pisze:CoToMa, możemy sobie łapki uścisnąćCo łykasz na to cholerstwo?
Kociamo - zdrowiej!
Femka pisze:Bungo pisze:CoToMa, możemy sobie łapki uścisnąćCo łykasz na to cholerstwo?
Kociamo - zdrowiej!
Bungo, na ból głowy spróbuj czarną kawę zkilkoma kroplami cytryny. Działa świetnie.
ewa74 pisze:hmmm......mam dziwne przeczucie, że jak wyjdę z roboty to nabijecie do setki. I nawet nie zdążę na inaugurację i uroczysty wiersz Matki ZałożycielkiA teleportu do domu nie mam
Femka pisze:
Bungo, na ból głowy spróbuj czarną kawę zkilkoma kroplami cytryny. Działa świetnie.
kalair pisze:Femka pisze:
Femko, a próbowałaś? Bo u mnie by nie przeszło. Nie przy migrenie...Byłaby natychmiastowa wizyta w ustronnym miejscu...
Femka pisze:kalair pisze:Femka pisze:
Femko, a próbowałaś? Bo u mnie by nie przeszło. Nie przy migrenie...Byłaby natychmiastowa wizyta w ustronnym miejscu...
pisałam Wam ostatnio omigrenowym bólu głowy,który zbiegł się z wymianą żwirku. Nie pomogły żadne tabletki, a kawa z cytryną w ciągu kilku minut. Niestety,nie na długo
Bungo pisze:W temacie migren![]()
Przychodzi baba do lekarza i mówi: Panie doktorze mam migrenę.
A doktor na to: Migrenę to miały przed wojną hrabiny, a panią po prostu łeb nap....
Jak nie śmieszne, to przepraszam
kalair pisze:Femka pisze:kalair pisze:Femka pisze:
pisałam Wam ostatnio omigrenowym bólu głowy,który zbiegł się z wymianą żwirku. Nie pomogły żadne tabletki, a kawa z cytryną w ciągu kilku minut. Niestety,nie na długo
A widzisz...
Jak miałam ostatnio migrenę, to mi Kociamka pisała o jakichś tabletkach na migrenę, podobno skutecznych-ale dwie sztuki ok. 50 zł. Generalnie u mnie tylko przeczekanie wchodzi w grę. Nic nie pomaga, bo się nie da nic wziąć. No i się umiera dzień, dwa..
kalair pisze:Femka pisze:kalair pisze:Femka pisze:
A widzisz...
Jak miałam ostatnio migrenę, to mi Kociamka pisała o jakichś tabletkach na migrenę, podobno skutecznych-ale dwie sztuki ok. 50 zł. Generalnie u mnie tylko przeczekanie wchodzi w grę. Nic nie pomaga, bo się nie da nic wziąć. No i się umiera dzień, dwa..
Bungo pisze:femka, Ty się nie chichraj, tylko wiersz piszSetuchna się zbliża i spróbuj tylko od razu V części nie założyć, to same to zrobimy i masz przechlapane
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Gosiagosia i 8 gości