Pamela bije Cesara,Ala,Milenka spokojne...!!!???

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon paź 01, 2007 18:27

Najpierw dr. Buczek w sobotę na 11:00.
Trzeba uratować przynajmniej to jedno oczko.
Przyjadę autobusem, tylko najpierw się dowiem , co i jak na dworcu jutro i dam znać.
Rozkład internetowy jest teoretycznie ważny, ale się upewnię u pań kasjerek, bo to różnie bywa.
Obawiam się,że jak bym sama pojechała samochodem do Warszawy to znalazłabym się w Łodzi. :lol:
Dziękuje Ci Aleksandro za tak wszechstronną pomoc. :1luvu:
Dziekuję Ci Gallo za wszelką pomoc. :1luvu:

A resztę Cioteczek prosimy o kciuki.... :D
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Pon paź 01, 2007 18:45

:oops: :oops: :oops: Kristin, przepraszam za pomyłki w Twoim niku, sorry :oops:
Jak będziesz ustalała godziny - to lepiej żebyś w W-wie była ok 10, jak bedziesz za wcześnie to na kawkę zabiorę Ciebie do mnie.
A jak z powrotem, w razie co jakoś te koty u mnie pomieścimy na jedną noc :wink:
Oczywiście po wizycie, nawet jak będziesz wracała do domu - zapraszam do mnie - ja tam nie gotuję, ale jakaś strawa dla Ciebie się znajdzie, a dla Drapcia micha i kuwetka też :wink:
Oczywiście wszystkie warszawskie ciotki, w tym przede wszystkim Gallę zapraszam do mnie na zwizytowanie Drapcia :D

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Pon paź 01, 2007 18:57

kurcze, kurcze, a ja nie będę mogła w tę sobotę :crying: :crying: :crying:
W niedzielę bladym świtem wyjeżdżam służbowo i muszę się szykować (a ja zawsze się pakuję ostatniego dnia, bo mi to wtedy najlepiej idzie), i z TŻtem pobyć chociaż jeden wolny dzień, bo od 2 tygodni nie spędziliśmy ze sobą nawet jednego wolnego dnia, a teraz wyjeżdżam, wracam we środę i w następną niedzielę znowu wyjeżdżam i tylko te nędzne soboty nam zostają :crying: :crying: :crying: I jak bym powiedziała TŻtowi, że na kawałek soboty wybywam, to by mu było przykro :( Gdybym chociaż blisko jechała, to szykowanie się byłoby raczej szkicowe, ale ja aż do Portugalii lecę...
Wybaczycie kochane? Strasznie bym chciała, ale tak to się poukładało u mnie...
Obrazek

galla

Od: Wto wrz 20, 2005 13:39

Post » Pon paź 01, 2007 19:01

Kristin, ważna rzecz ja muszę wiedzieć na jaki dworzec przyjedzie Twój autobus, bo z tego co wiem to z Elbląga lądują na trzech dworcach: Centralnym, Zachodnim i Stadion. Chyba zresztą w W-wie wiecej dworców autobusowych nie ma 8O

Aleksandra59

Post » Pon paź 01, 2007 19:05

Ojej Drapciu mamy zaproszenie na kawę i miskę!! :D
Dziękujemy serdecznie! :1luvu:

:dance: :dance2:

kristinbb

Post » Pon paź 01, 2007 19:08

Aleksandra59 pisze:Kristin, ważna rzecz ja muszę wiedzieć na jaki dworzec przyjedzie Twój autobus, bo z tego co wiem to z Elbląga lądują na trzech dworcach: Centralnym, Zachodnim i Stadion. Chyba zresztą w W-wie wiecej dworców autobusowych nie ma 8O

A Dworzec Lotniczy się liczy??? :ryk:

Obawiam się , że nasze potrzeby znajdzie się jeszcze jakiś jeden niespodziewany....

kristinbb

Post » Pon paź 01, 2007 19:10

A coś takiego jak wschodni jest???Dworzec znaczy się? 8O

kristinbb

Post » Pon paź 01, 2007 19:15

Galla!

Kiedyś sobie dużo czytałam w internecie o Portugalia, jest nawet taka fajna prywatna strona....

Podoba mi się Portugalia, ale na krótko jako turystka lub służbowo to tak.
Zazdroszczę Ci wyjazdu...
Jedź i baw się i pracuj, chociaż szkoda ,że nie możesz być...

kristinbb

Post » Pon paź 01, 2007 19:46

Okropnie żałuję, żen ie mogę :(
Też chcę kawy, nawet bez miski... :wink:

A jechać to mi się chce tak mniej więcej, jak psu orać :evil: Najgorsze, że sama się w ten wyjazd wkleiłam, a teraz za późno, żeby odwołać, bo hotel zarezerwowany, bilet kupiony, diety dla mnie przygotowane... Ale jak pomyślę o tym, że spędzę jakieś 7-10 godzin w podróży w jedną stronę, to mi się słabo robi...
I do tego lecę samolotem z przesiadką :strach: A latać nie znoszę, boję się okropnie. A do Portugalii nic godnego zaufania bezpośrednio od nas nie lata :? A w samej Portugalii jeszcze pociąg mnie czeka, bosz...
Obrazek

galla

Post » Pon paź 01, 2007 19:58

Kristin, Dworzec Lotniczy - jak sama nazwa wskazuje, dla samolotów jest :ryk: , Dworzec Wschodni - to kolejowy, jest niestety :( , a przy nim przyklejony Dworzec Stadion - autobusowy. Bardzo ta W-wa skomplikowana :?
A jak na Wasz przyjazd wykombinują nowy dworzec autobusowy, to chyba tylko specjalnie z uwagi na przyjazd Drapcia do stolycy :D
Galla - jest mi bardzo przykro, że nas tzn. Drapcia, Kristin i mnie nie odwiedzisz, ale TŻ ważniejszy :D
Ja tam od .... :oops: lat do samolotu nie wsiadam i jest mi z tym doskonale 8) , więc lotu nie zazdroszczę, ale samej Portugalii tak :wink:
Ja bardzo przepraszam - micha to była dla Drapcia :roll: - DUŻYM jednak jedzenie na talerzu proponuję :twisted:

Aleksandra59

Post » Pon paź 01, 2007 20:07

Aleksandra - od Warszawy Wschodniej do Dworca Stadion kawałek drogi :wink: Dość blisko w sumie, ale Dworzec Stadion jest przy Stadionie Dziesięciolecia, przy Al. Zielenieckiej bodajże, a W-wa Wschodnia przy Kijowskiej :wink:
Obydwa miejsca paskudne :?

A może, specjalnie dla Kristin, otworzą nowy terminal na Okęciu i okaże się, że tam i dworzec autobusowy zrobili? :lol:

A zazdrościć to mi nie ma czego, ja tam do ciężkiej pracy jadę, Portugalii to pewnie zobaczę tyle co z samolotu, pociągu i w drodze z hotelu do miejsca obrad :evil: Ale powiem Wam, moje drogie, że reprezentować będę tam nasz kraj, czyli co powiem, to tak jakby Polska mówiła 8)
Obrazek

galla

Post » Pon paź 01, 2007 20:14

Aleksandro Ty mi przypominasz moją koleżanke Eliszkę....
Niestety wyjechała 3 lata temu do Kanady ,
wyszla za mąż i niestety spotykamy się tylko na gg.

Masz bardzo podobny do niej styl pisania,
to podejrzewam i charakter też taki sam.
Bardzo ją lubiłam? lubię? aż podwójnie miło że Cię spotkam.
Miałam Ci o tym napisać wcześniej, ale historia Drapcia vel Robina przeszkodziła i nie napisałam.

kristinbb

Post » Pon paź 01, 2007 20:19

:ryk: no tak - pozajączkowało mi sie z tym Stadionem, ale ja dziewczynka z drugiej strony Wisły jestem 8) A to dwa światy kiedyś były, teraz już trochę lepiej jest podobno - ale nie znam tamtych rejonów i basta :?
Ale Kristin - nie martw się jak będziesz lądowała na Dworcu Stadion - znajdę, odnajdę, trafię na czas 8) Skoro świt wyruszę, żeby ten Dworzec odnaleźć :D

Aleksandra59

Post » Pon paź 01, 2007 20:19

galla pisze:Aleksandra - od Warszawy Wschodniej do Dworca Stadion kawałek drogi :wink: Dość blisko w sumie, ale Dworzec Stadion jest przy Stadionie Dziesięciolecia, przy Al. Zielenieckiej bodajże, a W-wa Wschodnia przy Kijowskiej :wink:
Obydwa miejsca paskudne :?

A może, specjalnie dla Kristin, otworzą nowy terminal na Okęciu i okaże się, że tam i dworzec autobusowy zrobili? :lol:

A zazdrościć to mi nie ma czego, ja tam do ciężkiej pracy jadę, Portugalii to pewnie zobaczę tyle co z samolotu, pociągu i w drodze z hotelu do miejsca obrad :evil: Ale powiem Wam, moje drogie, że reprezentować będę tam nasz kraj, czyli co powiem, to tak jakby Polska mówiła 8)

Boszszsz!!!! Galla!! 8O

To Ty uważaj , co będziesz mówić, żebyśmy dobrze na tym wyszli.... :lol:
No nie wiedziałam,że mam doczynienia z tak ważną osobą... :D

kristinbb

Post » Pon paź 01, 2007 20:58

Kristin, no nie wiem jak to z tym moim charakterem jest :twisted:
Natomiast co do stylu pisania :? uznawany jest za bardzo kwiecisty i nie do końca zrozumiały :oops:
Rekord - jedno zdanie na dziesięć linijek - z pomyłkami w interpunkcji, itp, itd :?
Komentarz - no w jednym zdaniu zawrzeć tyle wątków, to chyba rekord :roll:
Niezaleznie od wszystkiego, jeżeli w jakimkolwiek stopniu wirtualnie przypominam Ci Eliszkę - jest mi bardzo miło :D

Aleksandra59

[poprzednia][następna]