Jednak żeby się nie pogubić w rozliczeniach, poproszę wszystkie osoby, które wpłaciły już cegiełkę, o przesłanie mi pw z podaną sumą i swoim nickiem.
W imieniu Uciechowskich zwierzaków dziękuję za dokonane już wpłaty!

Moderator: Estraven
barba50 pisze:To zapoczątkowałam akcjęPoszły do Uciechowa dwie cegiełki
Patr77 pisze:bardzo fajny pomysł
Jasne, że fajny, ale Ty Patr - już możesz "odpiąć" banerek Cedryka.
Cedryk razem z Lilly pojechał wczoraj do DOMKU![]()
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=59 ... &start=780
Domino76 pisze:Właśnie dostałam odpowiedź od schroniska w Uciechowie - niestety, ze względu na masę obowiązków, nie będą oni w stanie zliczać naszych wpłat. Wyrażają jednak nadzieję, że nas to nie zniechęci do pomocy. Podany przez nich (i zacytowany przeze mnie w pierwszym poście) numer konta należy do fundacji AFN. Fundacja AFN mniej więcej raz w tygodniu rozlicza się z dokonanych na Uciechów wpłat na forum dogomanii w tym oto wątku: http://www.dogomania.pl/forum/showthrea ... 645&page=3 Tu będzie można sprawdzić ile i przez kogo przysłanych pieniędzy wpłynęło.
Jednak żeby się nie pogubić w rozliczeniach, poproszę wszystkie osoby, które wpłaciły już cegiełkę, o przesłanie mi pw z podaną sumą i swoim nickiem.
W imieniu Uciechowskich zwierzaków dziękuję za dokonane już wpłaty!
Femka pisze:Zmysł pisze:Ja jutro wpłacę 50,00 zł.
Zmysł
rotek_ pisze:witam, wpadłam na chwilę ...za 15 min mam bus do Uciechowa....będę dopiero po 21.00
wpłacać można bezposrednio na fundacje AFN.....ale wtedy pieniędzy nie dostaniemy odrazu...masa formalności z fakturami itp.
wieczorem wyjasnię na tym wątku wszystko dokładnie....
chyba ze mnie Femka wyprzedzi![]()
podaję moj nr konta:
05 2030 0045 1130 0000 0700 3870 BANK BGŻ
Sylwia Krzeczkowska
gogołów 10
58-124 Marcinowice
agamika pisze:Zeby odzyskać pieniądze z AFNu muszą mieć faktury wypisane na AFN, przesłać te faktury , tam musi to być rozliczone , to wszystko razem troche czasu trwa , jak to ze wszelkiego rodzaju formalnościami niestety zregóły jest i zazwyczaj wymaga załozenia najpierw pieniędzy ze swojej kieszeni.
a jak wiadomo czasem pieniądze sa potrzebne na już![]()
Jesli gdzies się gdzieś pomyliłam albo coś pominęłam to przepraszam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], irenairenairena i 322 gości