Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Pat&3F pisze:zakupilam 2 miesiace temu koteczke z rodowodem. (...)z drugiej strony to nie wiem jak sie do tego zabrac... ile czasu przed wystawa sie tam trzeba zglosic itp... sama nie wiem czego tak naprawde oczekuje od Was... na pewno porady!
vitez pisze:Powiem ci ze niedlugo bede mial podobny dylemat i rowniez podpowiem ci co zrobie z takimi dylematami, pytaniami - zapytam hodowcy od ktorego kupilem kotke.
Pat&3F pisze:nawet nie wiem jak zaczac... zakupilam 2 miesiace temu koteczke z rodowodem.
ale tak sobie mysle, ze fajnie byloby jechac z nia na taka wystawe, zeby przede wszystkim poznac mnostwo wspanialych ludzi! naprawde! bardzo mnie to kusi... uwielbiam poznawac nowych ludzi, a jezeli sa to jeszcze ludzie, ktorzy maja swira na punkcie kotow....
ktosia pisze:Widzisz, nie urazajac nikogo, ja tez mialam takie podejscie, wydawalo mi sie bog wie co, ze jest tak super, ze tyle ludzi majacych kota na punkcie kotow.... jadnak mozesz sie zdziwic ile zakulisowych rzeczy sie tam dzieje i to niekoniecznie przyjemnych... choc i te przyjemne milo wspominam
... coz, chyba poza tymi, ktorzy naprawde sie tym zajmoja nikt bardziej kompetentnie sie nie wypowie...![]()
Candy pisze:Agalbardzo mi będzie miło poznać Ciebie w Sopocie
Może moja"komuna" rozszerzy się i o Twoją?
Pat&3F pisze:Co ja sie nasluchalam!!! ten kolega prezesa to jego owczarek wygra, tamten tez ma jakies chody, ten to juz w ogole ma zapewniony medal, a tamten chociaz ma najladniejszego psa to nie zasluzyl... itp. No i pewnie tak samo jest na kocich wystawach.
mini2 pisze:No właśnie ,Candy, poznałyśmy a nie dajemy znaku życia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 51 gości