mamy pokój dziecinny... siedzą w nim Gdańszczaki, Patyczaki i Buraki w klatce... Grudzia dostała eksmisję na pozostałe pokoje... zapowiada mi się ciekawa noc...

już Bunia pokazuje Grudzi kto rządzi...
co do charakterów:
Gumiś jest ciekawski... interesuje go wszystko na krótko... pierwszy do michy... chętnie bawi się piórkami...
Groszek jest cierpliwszy od brata... dłużej zajmuje go jedna zabawka... no i na nieznane stawia irokeza i szczotę...
Garguś to na razie mały dzikus... ucieka, ale również interesuje go wszystko... i częściej warczy...
Gabi jest najmniejsza... darła dziś najdłużej pyszczycho na nowych lokatorów...
Gracja też wrzeszczała jak najęta na nowych... przyuważyłam ją jak wyciągała sobie pędzelki i kredki ze stojącego na biurku pudełka...
generalnie dziewczyny są bardziej wycofane... faceci zdecydowanie są milsi... i wszystkie Gdańszczaki boją się na razie obcych... ja jestem oki, bo michy przynoszę... i widzę postęp... teraz już od razu podchodzą do postawionych mich, ale głównie chłopaki... dziewczyny czekają, aż się usadowię i przestanę ruszać... trochę zbyt krótko były w klatce niestety...
tyle na razie o charakterach...
sesja fotograficzna była... więc fotki będą... każdy został obfocony ponad miarę...