BANDA KULAWEGO III- GŁOSUJEMY W KRAKVECIE NA KOTY PANI ALI

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon wrz 24, 2007 18:48

ewa74 pisze:
Femka pisze:
Zmysł pisze:Czytam, czytam i nie mogę tego skorelować z tytułem wątku. Ale jest bardzo sympatycznie.

Jako Matka Założycielka rezerwuję sobie prawo powitania Cię w wątku Bandy Kulawego Obrazek

Bohaterami wątku są Szczypiorki, ale na codzień rozmawiamy o wszystkim, co nas interesuje.

oj...bo ja się chyba trochu zagalopowałam z tym OT :oops: :oops: :oops:

Ewuś, no coś Ty. Po prostu zaczęłyśmy na ten temat rozmawiać i tyle. Myślisz, że Szczypiory w jakiś sposób ucierpią, jeśli przez chwilę zajmiemy się czymś innym?

A a propos tego, co napisałaś, ja niestety nie jestem aż tak świetnie zorientowana w Starym i Nowym Testamencie. Ale cieszę się, żechociaż Stary mówi o sprawach Małych Braci.
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Pon wrz 24, 2007 18:56

Femka pisze:
Marcelibu pisze:Łoooooomatko, ale narobiłam :oops: 8) .... A ja mam przycięte pazurki. Aamms Juniorka jest prześliczna!!! I wreszcie nie robię literówek, tralalalala!!!
Jak Zarazki? Jak BK? Jak Milusia? Znów telegraficznie - w robocie znów zachrzan :( .

U Zarazków, Milusi i B.K. wszystko w porządku. Mam nadzieję, że i Hugonek w dobrym zdrowiu i nastroju :D

I pewnie nie wiesz, że zalogowała się na forum Pani Domkowa od Alicji i buszuje w wątku koteczki :D

OK. "Idę" Pani Domkowej szukać. Aha, ZARAZ WRACAM...
Marcelibu

Post » Pon wrz 24, 2007 18:58

Marcelibu, nic nie pisałaś na temat imprezy forumowej. Tylko w którymś wątku mi mignęło, że dziękujesz za miły wieczór Gospodyni :D
Obrazek

Femka

Post » Pon wrz 24, 2007 19:13

Kalimera! Ti kanis? Kalo? :D

moś pisze:
Femka pisze:
ziemowit pisze:a w ogole to dziendoberek :D

Benni pisze: To było m.innymi zdjęcie kota od dołu - śpiącego na szklanym blacie - fajnie pokazywało układ kończyn.
nie pamietam, zebym takie robil :?

dzieńdoberek, Ziemowit. Witaj z wielkiego świata :D
te fotki pokażesz tutaj, czy tylko jak lizak przez szybę? :twisted:

Obrazek
klopot w tym, ze to wsio analogowe a nie mam skanera i kompa ze soba... a tu tanio nie jest taka usluga :?

ale pewnie w koncu wroce to cos tam pokaze :D
ObrazekWszystkie prawa do używania, kopiowania, przechowywania oraz rozpowszechniania zdjęć są obwarowane zastrzeżeniami dotyczącymi praw autorskich.

ziemowit

Od: Wto wrz 07, 2004 19:06

Post » Pon wrz 24, 2007 19:22

ziemowit pisze:Kalimera! Ti kanis? Kalo? :D

moś pisze:
Femka pisze:
ziemowit pisze:a w ogole to dziendoberek :D

Benni pisze: To było m.innymi zdjęcie kota od dołu - śpiącego na szklanym blacie - fajnie pokazywało układ kończyn.
nie pamietam, zebym takie robil :?

dzieńdoberek, Ziemowit. Witaj z wielkiego świata :D
te fotki pokażesz tutaj, czy tylko jak lizak przez szybę? :twisted:

Obrazek
klopot w tym, ze to wsio analogowe a nie mam skanera i kompa ze soba... a tu tanio nie jest taka usluga :?

ale pewnie w koncu wroce to cos tam pokaze :D

to pstrykaj dużo i szybko wracaj :D
widziałam zrobione przez Ciebie fotki kotów.
Obrazek

Femka

Post » Pon wrz 24, 2007 19:28

Ja też chcę zobaczyć - może przynajmniej fotki zrozumiem 8O
... bry wieczór :)

Bungo

Od: Pt lut 16, 2007 0:52

Post » Pon wrz 24, 2007 19:32

Femka pisze:Marcelibu, nic nie pisałaś na temat imprezy forumowej. Tylko w którymś wątku mi mignęło, że dziękujesz za miły wieczór Gospodyni :D

U Seniority jak zwykle: miło, uroczo i dużo kotów. Trzech rezydentów (Szymuś, mój faworyt, Tadzio - brat Szymusia, Seniorita - rasowa królewna, która nie pozwala się dotykać, Walentynka - dłuuugi tymczas, no 2 maleńtasy, schowane pod "takim czymś" no i dwa persy "podwórkowejakby"). Na początku komary żarły nas zajadle, potem w miarę wypijanego piwa - coraz mniej. Seniorita została przez naszą obecność zmuszona zakupić komplet sztućców :D . Xandra z TŻ-etem odzwiozła mi 4 litery (i Marcelinę). Były bardzo dobre ciasta, karkóweczka, kiełbaska, piwko. Było bardzo miło.
Ciekawe, czy w Łodzi robią takie grille???

Edit: Hmmm, jak zwykle - literówki :roll: :oops: (k(*^%^&*)!
Ostatnio edytowano Pon wrz 24, 2007 19:34 przez Marcelibu, łącznie edytowano 1 raz
Marcelibu

Post » Pon wrz 24, 2007 19:33

Ziemowit :D Może nam podrzucisz krótki mini-słowniczek? :D

Kalimera to dzien dobry czy dobry wieczór?

ewa74

Od: Pt paź 06, 2006 10:05

Post » Pon wrz 24, 2007 19:36

Bungo pisze:Ja też chcę zobaczyć - może przynajmniej fotki zrozumiem 8O
Bungo... specjalnie dla Ciebie fota z komentarzem i skojarzeniem ...lecz pamietaj, tak naprawde nie dzieje sie nic i nie stanie sie nic az do konca

:lol:
ObrazekWszystkie prawa do używania, kopiowania, przechowywania oraz rozpowszechniania zdjęć są obwarowane zastrzeżeniami dotyczącymi praw autorskich.

ziemowit

Od: Wto wrz 07, 2004 19:06

Post » Pon wrz 24, 2007 19:36

Marcelibu pisze:
Femka pisze:Marcelibu, nic nie pisałaś na temat imprezy forumowej. Tylko w którymś wątku mi mignęło, że dziękujesz za miły wieczór Gospodyni :D

U Seniority jak zwykle: miło, uroczo i dużo kotów. Trzech rezydentów (Szymuś, mój faworyt, Tadzio - brat Szymusia, Seniorita - rasowa królewna, która nie pozwala się dotykać, Walentynka - dłuuugi tymczas, no 2 maleńtasy, schowane pod "takim czymś" no i dwa persy "podwórkowejakby"). Na początku komary żarły nas zajadle, potem w miarę wypijanego piwa - coraz mniej. Seniorita została przez naszą obecność zmuszona zakupić komplet sztućców :D . Xandra z TŻ-etem odzwiozła mi 4 litery (i Marcelinę). Były bardzo dobre ciasta, karkóweczka, kiełbaska, piwko. Było bardzo miło.
Ciekawe, czy w Łodzi robią takie grille???

Edit: Hmmm, jak zwykle - literówki :roll: :oops: (k(*^%^&*)!

w samej Łodzi to grilla nie urządzamy, ale tuż za miastem i owszem :D
Obrazek

Femka

Post » Pon wrz 24, 2007 19:40

ziemowit pisze:
Bungo... specjalnie dla Ciebie fota z komentarzem i skojarzeniem ...lecz pamietaj, tak naprawde nie dzieje sie nic i nie stanie sie nic az do konca

za skojarzeniem, niestety, nie nadążam, ale fota bardzo mi się podoba. Tylko... nie wiem, dlaczego :oops:
Obrazek

Femka

Post » Pon wrz 24, 2007 19:47

zosia&ziemowit pisze:No widzę,że dzisiaj było w wątku na poważne tematy .
Femciu kupiłaś kurczasia?
I czy BK. nadal cieszy się w dobrym zdrowiem ? :wink: :wink:
Ja postanowiłam zakupić taką roślinkę po dzisiejszym powrocie do domu : Obrazek i zestawiać ją niziuteńko na czas mojego pobytu w lecznicy :D

z kurczaczkiem przeżyłam chwile grozy, bo w pierwszym sklepie wyglądały tak, jakby zaraz same w zielonym kubraczku miały opuścić ladę chłodniczą.
Ale na szczęście w drugim zanabyłam i to w bardzo dobrej cenie 5,99 za kilogram. Wzięłam całe trzy kilo :D
Szczypiory już po kolacji, ugotowałam też porcję na jutro dla Zarazków :D

Roślinka bardzo mi się podoba. Ale podejrzewam, że nie kupisz jej tylko ze względu na walory estetyczne :D Mam przeczucie, że Twoje gady coś narozrabiały Obrazek

acha, i daj mi namiar, gdzie takie pożyteczne kwiateczki sprzedają. Wezmę kilka sztuk Obrazek
Obrazek

Femka

Post » Pon wrz 24, 2007 19:55

Femka pisze:
ziemowit pisze:

za skojarzeniem, niestety, nie nadążam, ale fota bardzo mi się podoba. Tylko... nie wiem, dlaczego :oops:

Chyba jestem chora, bo znów pomyślałąm to samo co Femka :evil:

Bungo

Od: Pt lut 16, 2007 0:52

Post » Pon wrz 24, 2007 19:57

wrócę na moment do wątku religijnego
a sw franciszek?
myślę ze opieka nad zwirzętami i wogóle nad srodowiskiem w którym zyjemy jest zawarta w przykazaniu nie zabijaj
niestety jest ono traktowane tylko i wyłacznie w znaczeniu dosłownym
bo zabić co prawda nie mozna ale za to mozna sie latami znecać nad kimś mysle ze to praca od podstaw
kiedyś byłam świadkiem fragmentu lekcji religii w klasie 0
padło pytanie ,, co to znaczy kochać pana boga"
padały rózne odpowiedzi, ale o dobrym sercu dla zwierzat nie było ani słowa
a przecież powinno...
Obrazek Obrazek

ania_

Od: Sob kwi 14, 2007 14:22

Post » Pon wrz 24, 2007 20:01

Bungo pisze:
Femka pisze:
ziemowit pisze:

Chyba jestem chora, bo znów pomyślałąm to samo co Femka :evil:

papuga zielona co ja to i ona Obrazek

:mrgreen:
Obrazek

Femka

[poprzednia][następna]