BANDA KULAWEGO III- GŁOSUJEMY W KRAKVECIE NA KOTY PANI ALI

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie wrz 23, 2007 20:40

http://www.funpic.hu/en.picview.php?id= ... 3&s=dd&p=1

TAK!!! Obrazek
Marcelibu - jesteś Aniołem. Ja bym szukala do sądnego dnia, bo okazało się, że to jednak nie Zosia wkleiła - zwracam honor Obrazek
A w nagrodę - wszyscy możecie sobie obejrzeć, to już otwierają się właściwe zdjęcia. Czasu nie starczy na wszystkie, ale warto.

YBenni

Od: Nie maja 20, 2007 22:04

Post » Nie wrz 23, 2007 21:11

Benni pisze:http://www.funpic.hu/en.picview.php?id=32866&c=3&s=dd&p=1

TAK!!! Obrazek
Marcelibu - jesteś Aniołem. Ja bym szukala do sądnego dnia, bo okazało się, że to jednak nie Zosia wkleiła - zwracam honor Obrazek
A w nagrodę - wszyscy możecie sobie obejrzeć, to już otwierają się właściwe zdjęcia. Czasu nie starczy na wszystkie, ale warto.
Super,że się już znalazło :D nie dałam rady wcześniej siąść do komputerka :oops:
Marcelibu Obrazek :D

zosia&ziemowit

Od: Wto maja 04, 2004 18:30

Post » Nie wrz 23, 2007 21:20

zosia&ziemowit pisze:
Benni pisze:http://www.funpic.hu/en.picview.php?id=32866&c=3&s=dd&p=1

TAK!!! Obrazek
Super,że się już znalazło :D nie dałam rady wcześniej siąść do komputerka :oops:
Marcelibu Obrazek :D

O boszszszeeee, no przecież oglądałam te zdjęcia, to jak mogłam nie pomóc... :oops:
Marcelibu

Post » Nie wrz 23, 2007 21:21

Femka pisze:Zapraszam do wątku Zarazków na Kociarni :D

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=2499206#2499206
Pendzem odwiedzić Obrazek :lol:

ziemowit pisze:za to mialem z tylu fanklub - kibicowali mi ludzie, potem dostalem kawe i cos do wytarcia sie :lol:
Dziwnie uczucie jak własnemu mężczyźnie jacyś obcy fancluby zakładają :evil: :wink: :lol:

Femka pisze:te fotki pokażesz tutaj, czy tylko jak lizak przez szybę? :twisted:
Myślę, że przez szybkę :lol: Ziemowit nie dał się namówić do zabrania cyfry :( Analogami cyka. Trzeba będzie nagatywy skanować ech...

zosia&ziemowit

Post » Nie wrz 23, 2007 21:53

Własnym oczom nie wierzę.
Są takie koty???
http://www.funpic.hu/en.picview.php?id= ... &s=dd&p=18

YBenni

Post » Nie wrz 23, 2007 21:57

dubel
Ostatnio edytowano Nie wrz 23, 2007 22:16 przez YBenni, łącznie edytowano 1 raz

YBenni

Post » Nie wrz 23, 2007 22:08

nie wierzę. to chyba maskotka
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Nie wrz 23, 2007 22:09

CO TO!? Obrazek

A ja właśnie wróciłam z imprezki, a tu dalej nieodebrane dedykacyje!! :evil: :evil:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Nie wrz 23, 2007 22:15

kalair pisze:

CO TO!? Obrazek

A ja właśnie wróciłam z imprezki, a tu dalej nieodebrane dedykacyje!! :evil: :evil:

Właśnie nie wiem i dlatego pytam tych bardziej doswiadczonych (tzn, tych co więcej kotów w życiu widzieli) czy to żywy kot czy raczej maskotka???

YBenni

Post » Nie wrz 23, 2007 22:17

kalair pisze:

CO TO!? Obrazek

dzisiaj nie zaglądałam, bo mi powiadomienia przestały przychodzić :evil:
już odebrałam. piękne są te Twoje szylkrecie :D
Obrazek

Femka

Post » Nie wrz 23, 2007 22:17

Jak na mój gust to nie kot :)
Jednak mogę się mylić :D

zosia&ziemowit

Post » Nie wrz 23, 2007 22:22

Zanim pójdę spać jeszcze opowiem Wam,jak się naraziłam znowu dzisiaj sąsiadce. Gdy leciałam rano ze śniadaniem do zarazków, spotkałam ją na klatce schodowej. Zapytała, czy śpieszę się do Kościoła. Odpowiedziałam, że nie, do obowiązków.A ona na to, że przecież niedziela i nie powinno się pracować. A ja jej na to, że muszę ratować to, co chcieli zniszczyć rozmodleni katolicy :D
Sąsiadka się zamknęła, ale nienawidzi mnie jeszcze bardzij niż dotąd :twisted:

a teraz życzę wszystkim cioteczkom dobrej nocy i kolorowych snów.
Obrazek

Femka

Post » Nie wrz 23, 2007 22:35

Femka pisze:Zanim pójdę spać jeszcze opowiem Wam,jak się naraziłam znowu dzisiaj sąsiadce. Gdy leciałam rano ze śniadaniem do zarazków, spotkałam ją na klatce schodowej. Zapytała, czy śpieszę się do Kościoła. Odpowiedziałam, że nie, do obowiązków.A ona na to, że przecież niedziela i nie powinno się pracować. A ja jej na to, że muszę ratować to, co chcieli zniszczyć rozmodleni katolicy :D
Sąsiadka się zamknęła, ale nienawidzi mnie jeszcze bardzij niż dotąd :twisted:
I dobrze jej powiedziałaś Obrazek

Femka pisze: teraz życzę wszystkim cioteczkom dobrej nocy i kolorowych snów.

Obrazek

zosia&ziemowit

Post » Nie wrz 23, 2007 22:45

Ja myślę, że tym "wojowniczym" stwierdzeniem mogłaś tym urazić wiele osób. Ja byłam dziś w Kościele, modliłam się, a w życiu żadnego (stworzenia) nie zniszczyłam.
Dobranoc, spokojnych snów!
Marcelibu

Post » Nie wrz 23, 2007 23:03

Marcelibu pisze:Ja myślę, że tym "wojowniczym" stwierdzeniem mogłaś tym urazić wiele osób. Ja byłam dziś w Kościele, modliłam się, a w życiu żadnego (stworzenia) nie zniszczyłam.
Dobranoc, spokojnych snów!

Marcelibu, absolutnie nie chciałam Cię urazić. To, co powiedziałam, adresowane było tylko do tej pani. Między innymi dzięki niej w moim bloku nie ma ani jednego kota w piwnicy, a te, co były, zostały m.in. otrute. Rozpętała III wojnę światową o wyrzucenie footer. Natomiast co niedzielę biega do kościoła i jeszcze pozwala sobie umoralniać innych.
Źle się wyraziłam, nie chodziło mi o chodzenie do kościoła, bo sama przecież chodzę (tyle, że nie w niedzielę). Chodziło mi tę panią, która głęboko wierzącą i miłującą bliźniego jest jedną godzinę w tygodniu. Swój głeboki katolicyzm bardzo demonstracyjnie okazuje, na przyjazd JPII mały ołtarzyk w oknie ustawiała. Tylko zabrakło miłosierdzia dla trzech maleńtasów w piwinicy, a okna zostały zakratowane dzięki niej.

Przepraszam, Marcelibu.
Obrazek

Femka

[poprzednia][następna]