ale sliczota,,,
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
No, wygląda jak prawdziwy kot
kalair pisze:zosia&ziemowit pisze: w szylkreciach tylko Aucią się zachwycano
Nieprawda! obie są cudne!
Bungo pisze:...bry, albo i nie, bom w pracy![]()
I właśnie sobie uświadomiłam, że B. K. wystepuje bezpyszczkowo![]()
Może by parę fotek, drogaFemciu, hę?
W Chanii na Krecie, w Grecji - stary wenecki port tu jest, piekny... to nadbrzeze, ktore wrzucila Zosia - jest niskie i przy duzej fali zalewa stoliki w knajpkachMarcelibu pisze:Femka pisze:zosia&ziemowit pisze:Ja nicFemka pisze:zosia&ziemowit pisze:Dzień Dobry![]()
![]()
![]()
![]()
Słonko świeciw Porcie weneckim olbrzymie fale
![]()
A co Ty, Zosiu, robisz w Wenecji???????Moja druga połowa robi tam zdjęcia
![]()
Tylko,że ten port jest w Chanii
![]()
na geografii w szkole grałam w państwa i miasta
błędy młodości
Ale przecież Z. był w Grecji![]()
...
nie pamietam, zebym takie robilBenni pisze: To było m.innymi zdjęcie kota od dołu - śpiącego na szklanym blacie - fajnie pokazywało układ kończyn.
Benni pisze:Korzystam z niepozwolenia Femki do zaśmiecania Jej wątku. Mam pytanie-prośbę właściwie do Zosi (chyba, bo tego też nie jestem pewna): rzecz w tym, że w tygodniu byłam przelotem "po ogień" u koleżanki , która akurat miała włączone to forum. I widziałam tam link do strony z wesołymi zdjęciami kotów. I teraz nie mogę tego znależć - nie wiem w którym to było wątku - wydaje mi się tylko, że wkleiła go Zosia&Ziemowit w swoim poście - ale tak na 100% też nie jestem pewna. To było m.innymi zdjęcie kota od dołu - śpiącego na szklanym blacie - fajnie pokazywało układ kończyn. Chciałabym to teraz na spokojnie obejrzeć, ale jak znależć??? W opcji 'szukaj' - próbuję właśnie przebić się przez wszystkie posty Zosi. A jeśli to nie ona ten link podała?
Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie .... bardzo prosimy o kontakt.
ziemowit pisze:a w ogole to dziendoberek
nie pamietam, zebym takie robilBenni pisze: To było m.innymi zdjęcie kota od dołu - śpiącego na szklanym blacie - fajnie pokazywało układ kończyn.
Benni pisze:Korzystam z niepozwolenia Femki do zaśmiecania Jej wątku. Mam pytanie-prośbę właściwie do Zosi (chyba, bo tego też nie jestem pewna): rzecz w tym, że w tygodniu byłam przelotem "po ogień" u koleżanki , która akurat miała włączone to forum. I widziałam tam link do strony z wesołymi zdjęciami kotów. I teraz nie mogę tego znależć - nie wiem w którym to było wątku - wydaje mi się tylko, że wkleiła go Zosia&Ziemowit w swoim poście - ale tak na 100% też nie jestem pewna. To było m.innymi zdjęcie kota od dołu - śpiącego na szklanym blacie - fajnie pokazywało układ kończyn. Chciałabym to teraz na spokojnie obejrzeć, ale jak znależć??? W opcji 'szukaj' - próbuję właśnie przebić się przez wszystkie posty Zosi. A jeśli to nie ona ten link podała?
Femka pisze:ziemowit pisze:a w ogole to dziendoberek
dzieńdoberek, Ziemowit. Witaj z wielkiego świata![]()
te fotki pokażesz tutaj, czy tylko jak lizak przez szybę?
Chyba o to chodzi - ostatni postBenni pisze:Korzystam z niepozwolenia Femki do zaśmiecania Jej wątku. Mam pytanie-prośbę właściwie do Zosi (chyba, bo tego też nie jestem pewna): rzecz w tym, że w tygodniu byłam przelotem "po ogień" u koleżanki , która akurat miała włączone to forum. I widziałam tam link do strony z wesołymi zdjęciami kotów. I teraz nie mogę tego znależć - nie wiem w którym to było wątku - wydaje mi się tylko, że wkleiła go Zosia&Ziemowit w swoim poście - ale tak na 100% też nie jestem pewna. To było m.innymi zdjęcie kota od dołu - śpiącego na szklanym blacie - fajnie pokazywało układ kończyn. Chciałabym to teraz na spokojnie obejrzeć, ale jak znależć??? W opcji 'szukaj' - próbuję właśnie przebić się przez wszystkie posty Zosi. A jeśli to nie ona ten link podała?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 15 gości