Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Sihaja pisze:Dzień DobryMam nadzieję, że niedziela będzie tak piękna, jak sobota była....
Dorota pisze:Sihaja pisze:Dzień DobryMam nadzieję, że niedziela będzie tak piękna, jak sobota była....
...bry...![]()
Jakos sie na to nie zanosi
CoToMa pisze:Dorota pisze:Sihaja pisze:Dzień DobryMam nadzieję, że niedziela będzie tak piękna, jak sobota była....
...bry...![]()
Witam!
U nas słoneczko świeci, ale niebo jakieś takie ciemne...
ania_ pisze:czy dzisiaj dobijemy do nastepnej setki?
witam słonecznie
Dorota pisze:CoToMa pisze:Dorota pisze:Sihaja pisze:Dzień DobryMam nadzieję, że niedziela będzie tak piękna, jak sobota była....
...bry...![]()
Witam!
A u nas jakis ponury dzionek...
Sloneczka nie widac...
Koty pozarly sniadanko i poszly spac.
CoToMa pisze:Dorota pisze:Sihaja pisze:Dzień DobryMam nadzieję, że niedziela będzie tak piękna, jak sobota była....
...bry...![]()
Witam!
Marcelibu pisze:Dorota pisze:CoToMa pisze:Dorota pisze:Sihaja pisze:Dzień DobryMam nadzieję, że niedziela będzie tak piękna, jak sobota była....
...bry...![]()
Witam!
A u nas jakis ponury dzionek...
Sloneczka nie widac...
Koty pozarly sniadanko i poszly spac.
U mnie słonko. Bałam sie już, że u Ciebie coś nie tak ogólnie...
Marcelibu pisze:Próbuję przeczytać wątek Bungo - tyle razy się zbierałam - proszę dziś o wyrozumiałość![]()
. Skończyłam 5 stronę, ufff jeszcze tylko 76
alez nie fatyguj sie, my sobie same BK przypilnujemyFemka pisze:ania_ pisze:czy dzisiaj dobijemy do nastepnej setki?
witam słonecznie
nawet tak nie żartuj. muszę się skupić nad założeniem dobrego wątku Zarazkom, nie będę miała czasu kombinować znów B.K.
ania_ pisze:alez nie fatyguj sie, my sobie same BK przypilnujemyFemka pisze:ania_ pisze:czy dzisiaj dobijemy do nastepnej setki?
witam słonecznie
nawet tak nie żartuj. muszę się skupić nad założeniem dobrego wątku Zarazkom, nie będę miała czasu kombinować znów B.K.
w pęczkach jako kudłate nowalijki??Femka pisze:
w realu też??? Chętnie Ci Szczypiory w komplecie podeślę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 22 gości