ja też chcem 10 myszków z dzwonkami na ogonie!!
please.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Olivia pisze:ja też chcem 10 myszków z dzwonkami na ogonie!!
please.
Kasia D. pisze:Dostałam własnie maila od pewnego pana, własciciela sklepu zoologiczno-akwarystycznego w Warszawie, że stosuję dumping cenowy albo sprzedaję niepełnowartościowe karmy i że on to zgłosi do producenta i jeszcze gdzies tam...
Kasia D. pisze:Myslicie, że może narobic mi kłopotów? Bo ja sama nie wiem...
Kasia D. pisze:Olivia pisze:ja też chcem 10 myszków z dzwonkami na ogonie!!
please.
Nie ma sprawy, tylko załatwiajcie transport, Pomorzanki!
AnnaP.P. pisze:BTW, czy w Twojej hurtowni rzecz pod tytyłem Fischhapchen Gimpeta jest może? Bo to jedyny smakołyk który Budyń uwielbia, a ja go rzadko widuję i ostatnio tylko w Anna ZOO... Jakby był- to z 2 opakowania bym zamówiła...
Arnica pisze:Kasia D. pisze:Myslicie, że może narobic mi kłopotów? Bo ja sama nie wiem...
Zależy jaki masz układ z hurtownią, często hurtownie mają taki układ z głownymi dystrybutorami, że nie będą sprzedawały "detalicznie".
Na wszelki wypadek nie zdradzaj źródła, z którego się sama zaopatrujesz.
No i na przyszłość ogranicz się do ROKCAFE, i tak w sprawie kotów więcej się tu dzieje niż na pl.rec.zwierzaki.
Głowa do góry - biznes is biznes
Olivia pisze:Kasia D. pisze:Olivia pisze:ja też chcem 10 myszków z dzwonkami na ogonie!!
please.
Nie ma sprawy, tylko załatwiajcie transport, Pomorzanki!
może ktoś z Wawy jedzie na spotkanie forumowe do 3miasta i wziąłby stadko myszków?
Falka pisze:Wzięłabym 2 kg Indoora i 2 kg Sensible oraz 20 myszy po złotówce z dzwoneczkiem w środku
KasiKz pisze:Kasiu, nie masz się czym martwić. Z tego co wiem dumping ma miejsce wtedy, gdy sprzedajesz poniżej kosztu wytworzenia/zakupu lub wtedy gdy cena detaliczna jest ustalona z góry przez producenta (np. na opakowaniu pisze - "sugerowana cena detaliczna", :
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 65 gości