Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Moje tylko to chcą jeść nawet ulubiony Royalek w kąt poszedł...ania_ pisze:a tak powaznie,,, karmiłyście koty sanabelle boscha (dla wredno-wybrednych)?
jest u nas w bardzo dobrej cenie, 13 zł kg przegladałam watki karmowe ale jakoś nikt sie nie wypowiadał a moze przegapiłam?
Dobrze, że się ma takie możliwości. Proszę się ode mnie ukłonić Najlepszej Wetce na Świecie. Chylę przed Nią czoła, naprawdę. Czy Pani Ewa nie pomyślała, żeby choć raz w tygodniu wpaść do Warszawki, pjosię...zosia&ziemowit pisze:zosia&ziemowit pisze:Zaraz skątrolluje czy nie ma Femci u EwyDorota pisze:Femkoooo!![]()
Agencja Ucho vel Śledź donosi :
Rączki normalnej długości?Sihaja pisze:Dzień Dobry
Kręgle to fajna gra, byłam przedostatnia, czyli nie taka ostatnia...:):) Raz rzuciłam do tyłu, raz w belkę, ci obok krzyczeli "kryć się" jak brałam kulę
:):) W sumie super, dziś troche mnie ręka boli... Dobrze, że wczoraj już nie zdążyłam przeczytać ostrzeżenia Doroty, bo bym się bała, ale na szczęście mnie nie zamknęli i wróciłam do domu.
:):)
Sihaja pisze:Dzień Dobry
Kręgle to fajna gra, byłam przedostatnia, czyli nie taka ostatnia...:):) Raz rzuciłam do tyłu, raz w belkę, ci obok krzyczeli "kryć się" jak brałam kulę
:):) W sumie super, dziś troche mnie ręka boli... Dobrze, że wczoraj już nie zdążyłam przeczytać ostrzeżenia Doroty, bo bym się bała, ale na szczęście mnie nie zamknęli i wróciłam do domu.
:):)
Marcelibu pisze:Dobrze, że się ma takie możliwości. Proszę się ode mnie ukłonić Najlepszej Wetce na Świecie. Chylę przed Nią czoła, naprawdę. Czy Pani Ewa nie pomyślała, żeby choć raz w tygodniu wpaść do Warszawki, pjosię...zosia&ziemowit pisze:zosia&ziemowit pisze:Zaraz skątrolluje czy nie ma Femci u EwyDorota pisze:Femkoooo!![]()
Agencja Ucho vel Śledź donosi :
zosia&ziemowit pisze:hm....ania_ pisze:no to czekam niecierpliwieDorota pisze:
To niedopuszczalne!
Kątroll naślemy
kawa i jakiś zakalcuch jako niezbędne elementy katroli będa przyszykowane
Kątrolla
Użytkownicy przeglądający ten dział: Gosiagosia, Marmotka, puszatek i 41 gości