Księżniczka vel Katarek vel Pikuś no hmm... jakby to powiedzieć... kochamy się

. Jest niezwykła. Niestety - dotąd nikt z osób przychodzących oglądać kociaki nawet na nią nie spojrzał- chyba ta kropeczka na oku tak wszystkich odstrasza.

Kotka rośnie i boję się o jej przyszłość. Gdybym mogła ją zostawić....

Ale nie mogę.
A kicia uczucia potrafi okazywac wylewie i subtelnie zarazem. Wymaga dużo uwagi i czułości - inaczej smutnieje. Jest takim moim kocim dzieckiem. Dużo rozmawiamy
Co najgorsze - ma dziwnie przerzedzoną sierść na ogonie. Tfu tfu - nawet nie chcę myśleć o tym co to może być.
Fiodor stał się mniej przytulaśny - to pewnie wina choroby i związanego z nią gorszego samopoczucia.
Edi jest maleńkim łobuziakiem słodziakiem - kupił nawet mojego TŻeta

Kto wie co z tego wyniknie
Kacper jest najgrzeczniejszym dzieckiem pod słońcem - cichutki, milutki, spokojniutki i samodzielny.
Cicero - burasek od Dorci jest słodko-dziki.

Bardzo spragniony czułości, ale duma nie powala mu samemu podejść do ręki - łypie na mnie i czeka "aż go złapię" i wygłaszczę. Ciągle robi "słodkie minki" Jest nim zainteresowana jedna przemiła pani, którą znalazła Dorcia. A nuż...?
Jego biało-szary brat to mistrz jesli chodzi o samoobronę - spróbujcie podac mu jakąś tabletkę do pyszczka

Jedna pani jest gotowa go wziąć... Ech - pewnie go oddam. Problem polega na tym, że będzie kotem wychodzącym, a dwa poprzednie koty tej pani zginęły.

Tym razem jednak obiecała z własnej woli, że kota wykastruje, by się nie włóczył. Kiciuś mieszkałby bardzo niedaleko mnie. No i - wiem, że będzie tam kochany. Chyba zaryzykuję

KIciuś jest bardzo waleczny i nieufny w stosunku do obcych - on ze wszystkich kociąt które mam najbardziej nadaje się na kota wychodzącego. Ech... Dać nie dać? Dać nie dać? chyba dam...
Czarna kicia - siostra kocurków powyżej - to prawdziwa królewna. Ma pięknie wykrojone, skośne oczy, cała jest drobniutka i bardzo bardzo zgrabna. Póki co jeszcze sporo w niej dzikosci. W końcu co sie bedzie ze mna zadawała, skoro bracia się z nią bawią i może się przytulać do nich