Dobrze, że napisałaś, że Zenon ma zwykle niższą temperaturę niż inne koty, bo ja jak widzę takie wartości, to panikuję.
Kciuki za kontrolne badania siuśków w labie.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
maggia pisze:... Odpukać, ale jest wszystko dobrze, żadnych objawów alergii.Bardzo się bałam eksperymentować. Pani wetka zaleciła 3 miesiące tą karmę a potem przez 3 miesiące wracamy do RC Hypoallergic. Zobaczymy co będzie?
![]()
Sylwka pisze:maggia pisze:... Odpukać, ale jest wszystko dobrze, żadnych objawów alergii.Bardzo się bałam eksperymentować. Pani wetka zaleciła 3 miesiące tą karmę a potem przez 3 miesiące wracamy do RC Hypoallergic. Zobaczymy co będzie?
![]()
Jeśli wszystko jest dobrze to ja bym nie wracała do RC hyp. bo po co.
Agn pisze:Maggia [Sylwka, sorki za OT], czasami sterylka pomaga na kłopoty alergiczne - zwłaszcza u kotek. U nas Doc też kazał najpierw odczekać po sterylce Pity, czy jej łysienie przejdzie, bo może być hormonalne.
Sylwka pisze:Dziwne metody. Jeśli na karmie bytowej jest dobrze to po co się bawić w karmy weterynaryjne. Nie widzę sensu testowania w ten sposób kota ale może się nie znam.
Sylwka pisze:Choroba coś mi się chyba pokręciło. 36.8 stopnia to on chyba nigdy nie miał (odgrzebałam, że miał 37.8 ). Nie będę panikować tylko po pracy zmierzę jeszcze raz i do weta.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 31 gości