Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ryśka pisze:Na pierwszej stronie zapisałam "Bombilla", ale tylko dlatego, że nic lepszego nie przyszło mi do głowy
Sylwka pisze:ryśka pisze:Na pierwszej stronie zapisałam "Bombilla", ale tylko dlatego, że nic lepszego nie przyszło mi do głowy
Wklej fotkę bom ciekawa kto zasłużył na takie imię. Jakoś mi się grubo kojarzy a wrażenie może być mylne
.
potrzeba czegos dla niego?ryśka pisze:
Nieśmiałek na powrót chory - kicha, z oka kapie.
Jola i Artur pisze:potrzeba czegos dla niego?ryśka pisze:
Nieśmiałek na powrót chory - kicha, z oka kapie.
Macho pisze:Melisa uwielbia jak sie o nia troszczy...Ona chyba po prostu zamienila sobie dzien z noca...dzien przesypia, w nocy wchodzi mi do lozka i sie tuli....dzis usypailam jak w niebie...z mruczacym kotem.... no cud miod i orzeszki... Z Miranda sie bawi...jest ok
ulzylo mi, ale zastanawiam sie co jej bylo przez 2 dni
Sylwka pisze:ryśka pisze:Na pierwszej stronie zapisałam "Bombilla", ale tylko dlatego, że nic lepszego nie przyszło mi do głowy
Wklej fotkę bom ciekawa kto zasłużył na takie imię. Jakoś mi się grubo kojarzy a wrażenie może być mylne
.
ryśka pisze: Wczoraj przyjęta do kociarni staruszka jest w kiepskiej formie i jest chora - dziś jedzie do weta. Konkurs na imię uznaje się za otwartyNa pierwszej stronie zapisałam "Bombilla", ale tylko dlatego, że nic lepszego nie przyszło mi do głowy
mb pisze:ryśka pisze: Wczoraj przyjęta do kociarni staruszka jest w kiepskiej formie i jest chora - dziś jedzie do weta. Konkurs na imię uznaje się za otwartyNa pierwszej stronie zapisałam "Bombilla", ale tylko dlatego, że nic lepszego nie przyszło mi do głowy
Może Barbarella?
W końcu coś się jej należy od życia - przynajmniej piękne imię.
Użytkownicy przeglądający ten dział: ASK@, Bianka 4, puszatek i 38 gości