Moderator: Estraven

Agn pisze::D![]()
I ciesz się, Słonko, że zmiana kodu. Ja tę granicę wspominam bardzo mile - wiele rzeczy mi się wtedy odmieniło, na dobre.
I jak będę już zupełnie stareńką babcią, to nie będę wzdychać 'ach, mieć znowu -naście lat'. Będę wzdychać do mojej trzydziestki.
Kociareczka pisze:Mo, na serio Ty wyglądasz na trzydzieści kilka lat![]()
Jakoś nie mogę uwierzyć w tą czwórkę z przodu...![]()
Nie przywitałam się, bo z samego rana pojechałam z dziewczynami na cmentarz, czatować na koty, a potem przyklejać plakaty wokół Klif'a.
Mosia dla mnie nie ma

moś pisze:Kociareczka pisze:Moś, na serio Ty wyglądasz na trzydzieści kilka lat![]()
Jakoś nie mogę uwierzyć w tą czwórkę z przodu...![]()
Nie przywitałam się, bo z samego rana pojechałam z dziewczynami na cmentarz, czatować na koty, a potem przyklejać plakaty wokół Klif'a.
Mosia dla mnie nie ma
I jak poszlo polowanko?
oczywiscie dla ciebie mos(trzeba sie przypominac bo starośc nie radośc)![]()
1luvu:

dakota pisze:a to "z górki" to co ma oznaczać?![]()
z górki, to się można rozpędzić
moś pisze:Bardzo dziekuje wszystkim za zyczenia i piekne kolorowanki w załącznikachNo faktycznie wczoraj sie dzialo i musialam dzis troche odespac. Tym wszystkim ktorzy sie zdziwili co do mojego wieku bardzo dziekuje za komplementy
![]()
Kalair jak zwykle mnie budzi rano, wiec dla niej specjalnie Mos w zblizeniu![]()
moś pisze:Dla Dorci za uciszanie kalair![]()
, To dla was dedykacja.Budus juz z teskni bo nie oddalam go varii 
, blady strach padł na Miau 
gattara pisze:Varia zaczyna nawiedzać forumowiczki w domach, blady strach padł na Miau
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], Silverblue i 30 gości