Moderator: Estraven

cassidy pisze:Wczoraj gdzieś zaginął mi u mnie w wątku post mośki i dedykacji nie dostała wczoraj.. i pewnie z tego żalu teraz gdzieś siedzi i płacze w kącikuTaka świnia ze mnie

maggia pisze:cassidy pisze:Wczoraj gdzieś zaginął mi u mnie w wątku post mośki i dedykacji nie dostała wczoraj.. i pewnie z tego żalu teraz gdzieś siedzi i płacze w kącikuTaka świnia ze mnie
Moś miała dziś iść na jakąś naradę.

maggia pisze:Gdzie ta Moś jest?Przecież nie siedzi od rana do wieczora na zebraniu.
![]()
A może JJ ją ukatrupił![]()
cassidy pisze:maggia pisze:Gdzie ta Moś jest?Przecież nie siedzi od rana do wieczora na zebraniu.
![]()
A może JJ ją ukatrupił![]()
Za to, że nie chciała wstawić jego nagiego zdjęcia

cassidy pisze:Mi się wydaje, że JJ chciał, żeby moś jego zdjęcie wstawiła.. A ona nie chciała... więc się zemścił
kalair pisze:cassidy pisze:Mi się wydaje, że JJ chciał, żeby moś jego zdjęcie wstawiła.. A ona nie chciała... więc się zemścił
Ciekawe, jak się Moś do tej wypowiedzi ustosunkuje
cassidy pisze:kalair pisze:cassidy pisze:Mi się wydaje, że JJ chciał, żeby moś jego zdjęcie wstawiła.. A ona nie chciała... więc się zemścił

moś pisze:cassidy pisze:kalair pisze:cassidy pisze:Mi się wydaje, że JJ chciał, żeby moś jego zdjęcie wstawiła.. A ona nie chciała... więc się zemścił
Witam drogie coiteczki, wywialo mnie dzis jak zauwazyla maggia , na rade pedagogiczna - brrr....tak dlugo sie siedzi na radach![]()
No teraz od nowego roku szkolnego to bede wchodzic tylko wieczorkiem, no moze na chwile rano ale to zalezy od planu pracy, ktorego jeszcze nie ma.Rano bede focic, jak zdąże a wklejac wieczorkiem. szkoda ze nie ucze informatyki, he he, to bym siedziala od ranatak jak wy, moje drogie, przy kompie w pracy
Jutro muze zrobic dekoracje na rozpoczecie szkoly i znowu rada
Ale sobota i niedziela dla mnie.trzeba przygotowac plany i tym podobne sympatyczne rzeczy
![]()
A teraz odpowiadam - żyje, JJ nie zakatrupil, wrecz przeciwnie![]()
Dakota by sie zdziwila
Kalair- faktycznie sama wstawilam to zdjecie na KŁ ale to Mircea mnie podpuscila a potem mnie musiala bronic

maggia pisze:Mosiu żyjesz!Jak ja się cieszę!
![]()
![]()
![]()
![]()
Dobrze, że JJ Cię jednak nie ukatrupił jak by to zrobił to ja bym się z nim policzyła.![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 9 gości