http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=64 ... d5cf516a29
cudny przedmiot licytacji tam jest

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
starchurka pisze:Jestem szalenie wdzięczna Ryśce za sposób, w jaki się zajęła kotkami (i mną). To jest fenomenalne, że ktoś taki wogóle chodzi po ziemi: z wielką wiedzą, wyczuciem, pogodą ducha. Wiem, że bez Ciebie po prostu bym sobie nie poradziła- a przede wszystkim kociaki. Dzięki!
Ania
Macho pisze:starchurka pisze:Jestem szalenie wdzięczna Ryśce za sposób, w jaki się zajęła kotkami (i mną). To jest fenomenalne, że ktoś taki wogóle chodzi po ziemi: z wielką wiedzą, wyczuciem, pogodą ducha. Wiem, że bez Ciebie po prostu bym sobie nie poradziła- a przede wszystkim kociaki. Dzięki!
Ania
Skad ja to znam.... Ryska to Naj...naj....naj...najbardziej mila, cierpliwa (a przy mnie duzo osob wysiada) i naj...no jeju..chce powiedziec ze nigdy nie spotkalam tak wyjatkowej osoby
Ja czasem potrafie zadac takie pytania, ktore sa oczywiste- dla Ryski, a dla mnie- czarna magia
i za to wlasnie- za anielska cierpliwosc- WIELKIE DZIEKUJE ( i wielki podziw
)
Takze podpisuje sie cala soba i 16 lapkami pod slowami Ani![]()
Myszka.xww na poprzedniej stronie pisze:A Mlecus pojechal dzis do domu. I smutno, i cieszno. Winnie zostal sam.
Myszka.xww pisze:Myszka.xww na poprzedniej stronie pisze:A Mlecus pojechal dzis do domu. I smutno, i cieszno. Winnie zostal sam.
No ciecies napisalam![]()
Przyznaje - post moze nie tryskal entuzjazmem, ale oddalam synusia - mlecusia i jakos mi tak, tego, no![]()
Mam duuuuuzo maili o Winniczka
Nie wiem tylko, czy sie smiac, czy plakac![]()
Wlacznie z "witam, szukam kocurka do chodowli"
Użytkownicy przeglądający ten dział: CatnipAnia, Myszorek i 73 gości