CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ(64)Estelle i Gwiazdeczka mają domy:)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sie 23, 2007 22:50

Średniaki niestety odmówiły współpracy. Tylko Nika - kot o wielkim sercu, zawsze chętna do pomocy.

Nika
Ma bardzo piękne oczy, takie wielkie i wyraziste w połączeniu ze szczupłą, trójkątną mordką wygląda jak prawdziwa arystokratka. Wizerunek ten burzy jednak ... pieprzyk na tyłku :lol: taka mała, czarna plameczka 8)
Nika ma do tego wspaniały charakter: łagodna, przyjacielska, kontaktowa.

Obrazek Obrazek Obrazek

Nivea i Felix
olali mnie dzisiaj. Obrazili się za to, że pozwoliłam ich kłuć. No cóż...nie rozumieją, że to dla ich dobra. W związku z powyższym ja też ich olewam i nie napisze ani słowa ;P

Obrazek Obrazek

Pora na najmłodszych mieszkańców, czyli
India i Assam
imiona ciocia Ryśka dobrała jak zwykle nadzwyczaj trafnie...toż to mali terroryści są :twisted: Chcą jeść...drą się, chcą się głaskać..drą się, zrzucasz je z kanapy..drą się, zrzucasz je z kuchni...drą się. Świetnie za to opanowali manewr wspinaczki po gołych nogach, skakanie na plecy, gryzienie po nosie i uszach...i jeszcze wiele innych wybitnyc umiejętności :twisted:

Obrazek
-masz coś do jedzenia?

Obrazek
- nie masz? 8O to ja ci zaraz pokaże :crying:

Obrazek
-masz coś do jedzenia?

Obrazek
-nie masz? 8O no to sie zaraz dowiesz :crying:

Tak mnie terroryzują moje koty 8)

Adria

Od: Pt paź 28, 2005 10:59

Post » Pt sie 24, 2007 0:01

rysko, od jakiegos czasu widze tu Brucka razem z siostra, imiennika mojego Brucka :lol:
do tego zobaczylam na 1 stronie, ze jeszcze nie ma wirtualnego opiekuna - co za wstyd :oops:
Dlatego hurtem wezme pod swoje skrzydla Erosika, Pania Walewska i Brucka 8) . To sa kocieta tak?
Obrazek

Pirackie czarne Trio: Brucek (2001-2015), Hrupka (2001-2016), Rysio (2002-2018)
Wiórka (2016-2018)
Neska (2018–2023)
Pirat-PirKa (2017-2025)

Anja

Od: Śro lis 06, 2002 9:01

Post » Pt sie 24, 2007 8:16

Anja pisze:rysko, od jakiegos czasu widze tu Brucka razem z siostra, imiennika mojego Brucka :lol:
do tego zobaczylam na 1 stronie, ze jeszcze nie ma wirtualnego opiekuna - co za wstyd :oops:
Dlatego hurtem wezme pod swoje skrzydla Erosika, Pania Walewska i Brucka 8) . To sa kocieta tak?

Potrójne: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Tak, kociaczki, potrójnie dziękuję!
Obrazek

ryśka

Od: Sob wrz 07, 2002 11:34

Post » Pt sie 24, 2007 10:23

Hrabina Nika :1luvu:

W porównaniu z tym pierwszym zdjeciem, na którym widać głównie uszy, zaokrągliła się, ale te uchole dalej takie duże jej zostały :lol: Pewnie złudzenie optyczne spowodowane rozkładem czarnych łat :lol: Elficzka :)

A są szanse na zobaczenie tego arystokratycznego pieprzyka na tyłku? 8)

Mam wrażenie, że Felix jakos tak bardziej demonstracyjnie olewa :lol:

Mali terroryści - ja nie wiem, ale wydaje mi sie, ze bure tałatajstwo bez względu na wiek, jakoś tak w ogóle lubi się drzeć :twisted:

EwKo

Od: Śro paź 19, 2005 21:52

Post » Pt sie 24, 2007 12:28

ryśka pisze:
Anja pisze:rysko, od jakiegos czasu widze tu Brucka razem z siostra, imiennika mojego Brucka :lol:

Potrójne: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Tak, kociaczki, potrójnie dziękuję!

Cala przyjemnosc po mojej stronie 8)
Dolaczam rowniez potrojne pozdrowienia od Trio :lol:
Obrazek

Pirackie czarne Trio: Brucek (2001-2015), Hrupka (2001-2016), Rysio (2002-2018)
Wiórka (2016-2018)
Neska (2018–2023)
Pirat-PirKa (2017-2025)

Anja

Od: Śro lis 06, 2002 9:01

Post » Pt sie 24, 2007 13:29

Dzwoniła Rysia... Dwie moje dziewczynki zaklepane! :D :D :D Wyjeżdżają razem do wspólnego domku w przyszłym tygodniu. Zostanę z chłopczykiem, ale pewnie też nie na długo... I co ja bez nich pocznę? :crying:
Obrazek

grrr...

Od: Pon paź 09, 2006 19:32

Post » Pt sie 24, 2007 13:34

grrr... pisze:Dzwoniła Rysia... Dwie moje dziewczynki zaklepane! :D :D :D Wyjeżdżają razem do wspólnego domku w przyszłym tygodniu. Zostanę z chłopczykiem, ale pewnie też nie na długo... I co ja bez nich pocznę? :crying:

obawiam sie, ze momentalnie znajdzie sie cos nowego.... :twisted:

a tak w ogole, to super :D

Myszka.xww

Od: Sob lip 20, 2002 18:09

Post » Pt sie 24, 2007 20:13

Ja też chcę zobaczyć arystokratyczny pieprzyk! :!:
Jak ten Mirek urósł 8O Zawsze mnie to zadziwia :wink:

Od dwóch dni w kociarni mieszka nowa kotka i to jaka! Kotka egzotyczna. Podobno. Nigdy nie widziałam na żywo egzotyka,więc niech ktoś mądrzejszy oceni :wink: Ma 2 lata,jest niewychodząca. Dzisiaj została wypuszczona z klatki na pokoje i od razu rozpoczęła obchód kociarni. Spotkała Loę - syk. Zobaczyła Domino - syk. Usiadła 30 cm od Milki - syk. Milka spojrzała z wyższością. Znów syk. Milka - wielki syk. Koniec rozmowy :twisted:
Koteczka czuje się najbezpieczniej w klatce w koszyczku, spędziła tam większość dnia. Od czasu do czasu robiła obchód. Na dzień dzisiejszy za kotami nie przepada, za to w stosunku do ludzi wydaje się być miłym i przytulnym stworzonkiem :)
A tak wygląda:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

A tak a propos Milki - rozkręciła nam się kobieta. Kociarnia wydaje się być pod jej dyktaturą :wink: Syczy i przegania wszystkie koty, nawet Loa trochę przy niej spuściła z tonu :twisted: A to taka drobniutka, chudziutka staruszka, no kto by pomyślał.... :twisted:

San

Od: Czw lut 16, 2006 10:26

Post » Pt sie 24, 2007 20:34

Zbyt rasowo ona nie wygląda :) :) chyba jest z CHodowli ;) a nie hodowli :x
...ale i tak jest śliczna...

Się zajmę zaraz pierwszą stroną wątku :idea:

Erosik ma zmienione leki, oczko spuchnięte nadal jak bania :(

Strasznie się przydadzą kciuki za maleństwo, o które walczy dziś Adria.
Maluszek jest w szczelinie, na rurze, między blokami, płacze od 2 dni, nie jest w stanie wyjść. Straż miejska, administracja, strażacy - wszyscy umywają ręce.
Tylko cud i mega pomysłowość może go uratować :cry:
Obrazek

ryśka

Od: Sob wrz 07, 2002 11:34

Post » Pt sie 24, 2007 20:55

ryśka pisze:Strasznie się przydadzą kciuki za maleństwo, o które walczy dziś Adria.
Maluszek jest w szczelinie, na rurze, między blokami, płacze od 2 dni, nie jest w stanie wyjść. Straż miejska, administracja, strażacy - wszyscy umywają ręce. Tylko cud i mega pomysłowość może go uratować :cry:

Boże, co za ludzie!

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

mb

Od: Czw kwi 13, 2006 5:51

Post » Pt sie 24, 2007 21:16

mb pisze:
ryśka pisze:Strasznie się przydadzą kciuki za maleństwo, o które walczy dziś Adria.
Maluszek jest w szczelinie, na rurze, między blokami, płacze od 2 dni, nie jest w stanie wyjść. Straż miejska, administracja, strażacy - wszyscy umywają ręce. Tylko cud i mega pomysłowość może go uratować :cry:

Boże, co za ludzie!

Adria, najmocniejsze :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Chiara

Od: Pt mar 18, 2005 20:40

Post » Pt sie 24, 2007 21:18

wielkie kciuki za maleństo :ok: :ok: :ok:
oby się udało
Obrazek

anemonn

Od: Pon sty 23, 2006 17:04

Post » Pt sie 24, 2007 21:21

Chiara pisze:
mb pisze:

Boże, co za ludzie!

Adria, najmocniejsze :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Myszka.xww

Post » Pt sie 24, 2007 21:25

ryśka pisze:Się zajmę zaraz pierwszą stroną wątku :idea:

jak bedziesz juz, to przy okazji zmien Winniczkowi nos Mleczka na Winniczka? :oops:

Myszka.xww

Post » Pt sie 24, 2007 22:18

egzotyczka wygląda jak rasowy dachowiec ;)

i kciuki za maluszka :ok:
Obrazek
http://www.forastero.pl hodowla kotów brytyjskich

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17

[poprzednia][następna]