Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
misiali pisze:Dodam, że jutro minie tydzień odkąd je wzięłam.
ko_da1 pisze:ja bym podała juz ale nie jestem wetem nie moge decydować , u nas surowica kosztuje 20 zł ale bardzo cięzko ją zdobyć mam nadzieje że bedziesz miałą więcej szczescia?? kotki nie były szczepione na p. ?
misiali pisze:Wyczytałam że P. najpierw atakuje okolice gardła. Chora kotka nie ma głosu odkąd ją wzięłam, a Panda go traci. Boje się czekać... Kotki były szczepione w schronisku 13.08. Ja je wzięłam 18.08. i Bida już wtedy byłam chora, nie miałam tylko pojęcia że to P.![]()
Czy w Łodzi może być problem z surowicą??? Wie ktoś?
I dziękuję za wszystkie odpowiedzi.
magicmada pisze:Dziewczyny z Katowic, cenię Waszą działanośc, sama miałam od Was Mgiełkę na tymczasie i bardzo Was proszę nie dajcie się wmanewrować w teorie spiskowe na temat łódzkiego schroniska i jego wolontariuszy. Nie zakopujemy w kocykach umierających z głodu kotów, nie ejzdzimy do schroniska na wycieczki i nie działamy, jak to Femka okresliła, dla orderów. ( W ogóle martwi mnie przewiający się w wjej wypowiedziach motyw naszej chęci kąpania się w blasku, orderach, aniołkach, może głodnemu chleb na myśli, bo mnie nigdy sprzatanie 18 kuwet nie kojarzyło się z orderami)Nie będę kwestionować słów weterynarza schroniskowego, która robi wiele dla kotów, kiedy mówi, że koty umarły z wycieńczenia, bo jest to mozliwe. W przypadku Czarnej mamy pomóc przyszła za późno, ale ta kotka i jej dzieci będą zawsze ze mną.
Nie rozumiem zachowania Femki (...) jesli chce pomóc niech przyjdzie do schroniska i pomaga, skoro nasze działania uważa za mizerne. Oprócz bicia piany i zabawy słowami, nie usłyszałam ani jednego konstruktywnego pomysłu.
Także, podsumowując, zapraszam wszystkich łącznie Femką i kimkolwiek chętnym do pomocy do schroniska. Jak będzie więcej osób to się ogarnie więcej kotów. Wczoraj rozmawiałąm z pisiokot, któa była zmartwiona,że pomimo jeżdzi tam regularnie, non stop pojawiają się jakieś koty nowe stare, ciężko to ogarnąć, Femko zapraszam Cię po raz kolejny do wzięcia sprawy w swoje ręce i również do zakończenia przypisywanai ludziom intencji, których nie mają i siania fermentu i sensacji.
no dobra,wypowiem się Wink
przede wszystkim, dziewczyny, przestancie, nie kłóccie sie, nie oskarzajcie nawzajem, po co.
magicmada pisze:no dobra,wypowiem się Wink
przede wszystkim, dziewczyny, przestancie, nie kłóccie sie, nie oskarzajcie nawzajem, po co.
Nikogo nie oskarżam, tylko wyjasniam. Nie będę kulić pod siebie ogona, kiedy ktoś ewidentnie mija się z rzeczywistością, przykro mi.
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 63 gości