ryśka pisze:No i mogłabyś się jeszcze
zaszczepieniem wszystkich
pochwalić 
no to
chwalę się sczepieniem
Dzisiaj cała szóstka tzn. Mirek, Nivea, Nika, Felix, India, Assam zosatły zaszczepione i mam nadzieje, że pani p. da nam już spokój.
Almacita nie mogła zaszczepić Evory, bo dalej jest na antybiotyku...walczą z kalciwirusem. Dodatkowo z kocinki wyszło całe stado robali z tasiemcem łącznie.
Trzymajcie kciuki za Evore, żeby wreszcie maleńka wyszła na prostą
a teraz obiecany
c.d[b*] ... zaczynamy od starszaków
[b]Dolly
Po nieudanej adopcji powoli dochodzi do siebie. Cały czas zastanawiam się, czy jest możliwe aby kot tak bardzo zmienił się w dwa tygodnie ?
Dolinka zawsze miała "objawy" choroby sierocej, ale w tej chwili to przechodzi samą siebie. Przy kazdej okazji próbuje się wczepić w rekę człowieka i ssie ile fabryka dała. Wystarczy pogłaskac ją po główce a ona już zaczyna szukac. Martwi mnie to, bo wbrew temu co może się wydawać...jest mało przyjemne. Ostatnio zrobiła mi malinke na szyji
Jeszcze jedno mnie martwi...języczek. Bardzo często wystaje jej z mordki i nie wygląda to tak "normalnie". Raczej jakby wypadł jej z mordki i straciła nad nim czucie, jakby nagle jakis nerw nie dzialal tak jak powinien. Musze to z wetem skonsultować. Przed nią rówież operacja oczka
na zdjęciach z ciocią Sorają wylegują się na blacie kuchennym
Stefano
Zdecydowanie przebił Mirka głupimi pomysłami

Rozrabia najbardziej, najgłosniej i do tego wszytkiego robi słodką mine. Diabełek zaklęty w pięknym, czarnym futerku
- akurat ci ktos uwierzy, ze ja jestem niegrzeczny
Masz dowody?
Mirek
- ja potwierdzam, że duża mówi prawde i jesteś najniegrzeczniejszym kotem z nas wszytkich
Ja- Mirek- jestem bardzo grzeczny, czasmi tylko cos zrzuce, ale to dlatego, że biegam za Stefano, żeby go uspokoić

Chciałam Wam pokazać jakie Mirek ma wyjątkowe futerko. Takie stalowo-niebieskie, no ale coż...światło nie te, aparat do bani, fotograf też..chyba będe mu musiała zamówić profesjonalną sesje
koniec starszaków, pora na średniaki o ile fotosik nie odmówi współpracy