Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Bill, ja...tak strasznie się cieszę, nie mam słów......ryśka pisze:aassiiaa pisze:Wlasnie przezylam chwile grozy![]()
![]()
![]()
![]()
Wchodze do kuchni i slysze dziwny pisk![]()
Szukam skad, gdzie, kto - jedynie miejsce niebezpieczne kuchenka a dokladnie szpara miedzy nia a sciana - zatkana zawczasu- zagladam - nie ruszone - piski okrutne - zagladam pod i widze lapke Kolorado - serce wali mi jak mlot - macam ugrzaz miedzy jakims metalem a scianka
![]()
- probuje wyciagnac nie da sie - piski okropne - Mantra lezy z pyskiem przy ziemi cos gada - macam, ze jest szerzej tam gdzie ma kuper wiec pomagam sie mu obrocic - piski okropne - Kolorado jakos sie stamtad wydostal - piszczy okrotnie - widze, ze juz jest pod kuchenka caly - rozplaszczony na maksa probuje sie czolgac do konca kuchenki i wyjsc szpara miedzy kuchenka a ziemia - pomagam mu delikatnie popycham - piszczy okrotnie - zastanawiam sie czy nie ma za ciasno tam
- podczolguje sie z moja pomoca do szparki i okazuje sie, ze glowka za duza nie przejdzie
- dzwigam sila Herkulesa kuchenke i widze jak to male cus sie przeciska dalej - wyszlo uf
umorusane na maksa jakims smarem i jeszcze czyms - zostalo umyte - obmacane czy wszystko ok - przepraszam nie wiem jak on tam wlazl
wyciagam szmaty z szafy i zatykam wszystko co sie da.
Współczuję przeżyćdobrze, że Kolorado w 1 części
Beata, póki co będziemy robić badanie dokładne Miriam, na "przed kastracją" - bo ona kiepsko po karmieniu wygląda.
Dziś był.....
taki:dzień.
Oddaliśmy, po ROKU Billa, zupełnie niespodziewanie. Zawieźliśmy go po rozmowie i wizycie, żeby jeszcze podpowiedzieć co i jak może w mieszkaniu stanowić zagrożenie dla niego i... naprawdę z czystym sumieniem mogliśmy tego "naszego" Billa zostawić... Bill ma teraz koleżankę, sliczną czarnulkę
Doświadczony Domek przytrafił się Hortensjima starszego kolegę, od dziś
I... przed sekundką pojechał Misiek, do zakochanych w nim ludzi, i... będzie miał odrobinę starszego kolegę.
Jeszcze jestem w szoku, cieszyć się będę jutro![]()
ryśka pisze:Sylwka, zastanawiałam się i zastanawiałam... co powiesz na malutką Indię? Mogła by zastąpić Jaśminkę? Obojętnie, czy na zasadach adopcji "dorosłego" czy "kociaka"
dokładnie o tym samym pomyślałam....Beata pisze:aassiiaa pisze:
Pochlania wszystko ladnie tylko koopki ma brzydkie i moim zdaniem mnostwo pije ale ja moge miec wypaczone poczucie ilosci bo Piekna nerkowiec i pije malo.
ja bym chyba dmuchala na zimne i zrobila badanie krwi z profilem nerkowymjesli jest taka mozliwosc - chetnie nawet czesc zasponsoruje, ale dopiero po pierwszym
![]()
bo ciagle pamietam kotke u Myszy, ktorej nie udalo sie uratowac, mocznica
Chiara pisze:Grey pojechała do domu
Chiara pisze:Grey pojechała do domu
Użytkownicy przeglądający ten dział: CatnipAnia i 51 gości