Boo77 pisze:Tylko na sekundę, z doskoku.
Wszystkie 6 krówek żyje. Dziś, już tylko jedna jest niewyraźna. Skończyły 5cio dniową kurację TFX. Trzymajcie kciuki.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Boo77 pisze:Tylko na sekundę, z doskoku.
Wszystkie 6 krówek żyje. Dziś, już tylko jedna jest niewyraźna. Skończyły 5cio dniową kurację TFX. Trzymajcie kciuki.
CoToMa pisze:Buffy - dzięki![]()
Boo - Nie wiesz na ile w schronie wystarczy im interferonu? Ja przygotowałam dla nich kolejną porcję, ale będzie ktoś musiał podjechać do pani Ali. Ja niestety nie zawiozę, bo ze względów finansowych muszę ograniczyć przejazdy. Jestem spłukana, a jeszcze wszystkiego dzieciom do szkoły nie kupiłam. Nawet nie mogę za bardzo nigdzie dzwonić, bo dawno limit już przekroczyłam, wiec do tego Aldeviru niestety nie będę w stanie nic dołożyć![]()
Boo77 pisze:...Skończyły się wszystkie zapasy, chomikowania. Wszystko.
Gina S. pisze:Pati - właśnie przelałam na twoje konto 60zł (30zł dla Budryska i 30zł na happy end dla Uszatka)
Boo77 pisze:Czekam na wieści od Buffy co do ceny Aldewiru i zamawiamyOdkazimy i schronisko i przytulisko
Boo77 pisze:Podrzucę 325zł do schronu, żeby mieli jak odebrać przesyłkęJedna butelka idzie do pani Ali, druga do schronu. Na razie tym sobie musimy poradzić. Na więcej nie mamy kasy, przytulisko tym bardziej.
I niestety tym zakupem zamyka się konto schroniska
CoToMa pisze:Beata, wielkie dzięki! Czyli to Ty jesteś tym Tajemniczym Sponsorem???![]()
![]()
![]()
![]()
-Buffy- pisze:CoToMa pisze:Beata, wielkie dzięki! Czyli to Ty jesteś tym Tajemniczym Sponsorem???![]()
![]()
![]()
![]()
CoToMa - nie pyta się o takie rzeczy.
Należą się jednak wielkie podziękowania.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Wojtek i 53 gości