CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ(64)Estelle i Gwiazdeczka mają domy:)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sie 12, 2007 13:20

To wszystko jest zbyt straszne. To jakiś koszmar.

[']

Chiara

Od: Pt mar 18, 2005 20:40

Post » Nie sie 12, 2007 14:29

Biedna, mała Czarcinka [']
To takie strasznie smutne.

mb

Od: Czw kwi 13, 2006 5:51

Post » Nie sie 12, 2007 14:41

nieeeeee :cry: :cry: :cry:

Czarcinko [']

Beata

Od: Nie lis 03, 2002 18:58

Post » Nie sie 12, 2007 14:55

bardzo mi przykro :cry:

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Nie sie 12, 2007 15:07

Tak strasznie boli,
łzy same cisną się do oczu, :placz:
ta wiadomość zdołowała mnie już całkiem.
Jestem sercem z Wami-opiekunami ponad miarę.
Śpij kochana koteczko,niech Ci się szczęści za TM.
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

BOENA

Od: Czw lip 05, 2007 16:04

Post » Nie sie 12, 2007 15:57

bardzo mi przykro [']
Obrazek

magicmada

Od: Śro paź 05, 2005 19:10

Post » Nie sie 12, 2007 21:13

Tak bardzo, bardzo mi przykro :(
[i]
śpij spokojnie malutka
Obrazek
http://www.forastero.pl hodowla kotów brytyjskich

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17

Post » Nie sie 12, 2007 21:26

tak bardzo żal... :cry: :cry: :cry:

(')
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Nie sie 12, 2007 21:29

a ja zmienie temat...
juz chcielismy zaadoptowac Melise na stale...ale nie da rady :( ona ciagle atakuje moja sunie.... :( jesli znacie kogos, kto chce bura kicie z bialymi plamkami to wezie ja prosze pod uwage...ona jest kochana, ale powinna byc jedynym ziwerzakiem w domu... :(

Macho

Od: Sob gru 02, 2006 17:07

Post » Pon sie 13, 2007 10:33

Bardzo smutne to co nam sie przytrafia ostatnio :cry: :cry: :cry:

Ryśka, Jarek ...bardzo Was podziwiam i szanuje za to co robicie :!:

Dolly a właściwie moja Dolinka z adopcji wrociła jako zupełnie inny kot :(
Nie poznaje je. Zawsze była żarłoczna..to fakt, ale na sucha karme nie rzucał się nigdy. Jest strasznie nerwowa. Musze potweurdzic to, ze załatwiła sie poza kuwete a w momencie kiedy wsadzilam ja do kuwety zareagowała gresywnie. Wogóle prycha, syczy na wszytko co sie rusza.
Gdybym nie znala tego kota, pomyślałabym, że to stres z powodu zmiany miejsca zamieszkania, ale ona ze mna wyjezdzala na urlop i zachowywala sie zupelnie inaczej.
W domu, do którego trafiły koty musiala panowac bardzo nerwowa i nieprzyjemna atmosfera. Koty zaczely sie tam zle czuc i tak nakręcało się to wszytko. Do mnie wrocily na dodatek z paskudna biegunka, ktora nikt sie tam nie zjal :evil:
Bardzo mnie to wszytko martwi, bo ludzie wydawali mi sie bardzo dobrzy, odpowiedzialni. Mieli już doświadczenie ze zwierzetami. Na dodatek chcieli tego najbardziej potzrebującego kota, wiec myslalam, ze sa przygotowani na jakieś tam problemy, ze beda walczyc o koty. Tymczasem oni poddali sie blyskawicznie. Co ja mowie..nawet nie zaczeli robic cokolwiek, zeby problem rozwiazac. :evil:
Jestem wsiekla i na maxa rozczarowana tymi ludzmi.
Płakać mi się chce jak patrze na Dolinke. Tyle czasu, naszej pracy i tak szybko wszystko zostało zniszczone przez głupich i nieodpowiedzialnych ludzi. Na szczeście po Stefanku wszytko spłynęlo. On ma silny charakter.

Mam wielka nadzieje, ze uda mi sie zrobić wszytstko, aby wrocila dawna Dolly..łagodna, kochająca wszytkich, przytulasta kocinka. Dzisiaj przyszła do mnie rano do łozka zaczela mruczec i ssac moj palec. Może to poczatek dobrych dni, moze rozumie juz, ze jest bezpieczna i kochana :roll:
[/list]

Adria

Od: Pt paź 28, 2005 10:59

Post » Pon sie 13, 2007 10:42

Adria, strasznie to smutne :( Mam nadzieje, ze Dolly wroci do normy i odzyska poczucie bezpieczenstwa.

Udalo sie odetkac Arabelke. Parafina i olejem jadalnym. Wyszlo bardzo duzo kupy, jeszcze o 1 w nocy. Teraz wychodzi parafinka. Tym samym uniknelismy lewatywy.

Mleczka brzuszek sie uspokoil na intestinalu. A Winnie moglby zjesc slonia razem z traba.

Myszka.xww

Od: Sob lip 20, 2002 18:09

Post » Pon sie 13, 2007 10:48

Macho pisze:a ja zmienie temat...
juz chcielismy zaadoptowac Melise na stale...ale nie da rady :( ona ciagle atakuje moja sunie.... :( jesli znacie kogos, kto chce bura kicie z bialymi plamkami to wezie ja prosze pod uwage...ona jest kochana, ale powinna byc jedynym ziwerzakiem w domu... :(

na czym polegaja te ataki, w jakich sytuacjach sie to zdarza, jak reaguje sunia? Powiem tak :) ..przez moj dom przeszło dużo kotów w różnym wieku, w różnej formie i zdarzały się takie, które psów nie lubiły (a mam 4 psy) ale zwsze przychodził taki moment przełomowy, że zaczely sie tolerowac. Oczywiście, ze czasami oberwal pies lapa, bo stanal nie w tym miejscu i w dodatku w nieodpowiedniej porze ale poki co bylo sie bez ofiar smiertelnych 8)
Marcelina...czy Ty przypadkiem nie chcesz adoptować każdego kota, który jest u Ciebie na tymczasie :wink:

Adria

Od: Pt paź 28, 2005 10:59

Post » Pon sie 13, 2007 10:49

Boszzz, same smutne wieści :cry:

Czarcinko malutka, śpij spokojnie [*]

progect

Od: Nie lis 28, 2004 21:36

Post » Pon sie 13, 2007 11:15

Oddaliśmy do adopcji Algidę, pojechała do Gliwic, wczoraj.
Przyjechał brat Pani Walewskiej i Brucka, który miesiąc temu uciekł, kiedy braliśmy jego rodzeństwo. Warczy na wszystkich ;)
Wczoraj byłam w odwiedzinach u małych Brucusiów, odrobaczyłam je drugi raz. Są odważne, przemiłe i gotowe do adopcji.

Wystawię dziś Bazarki na szczepienia kociaków, chciałabym zaszczepić towarzystwo jak najszybciej.
Obrazek

ryśka

Od: Sob wrz 07, 2002 11:34

Post » Pon sie 13, 2007 11:56

Ucieczka z Alcatraz.

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Myszka.xww

Od: Sob lip 20, 2002 18:09

[poprzednia][następna]