Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Beata pisze:Vitez, sluze pomoca. Moge Ci troche tacek Animondy dla kociat odstapic, ja chyba kupilam za duzo... Daj znac na pw, czy jestes zainteresowany
Beata pisze:Super!!! Ja wtedy nie mam szkoly. Zaraz przegladam cennik. Na pewno bede chciala zwirek i Shebe. Po ile sztuk w palecie jest Sheba???
vitez pisze:Beata pisze:Vitez, sluze pomoca. Moge Ci troche tacek Animondy dla kociat odstapic, ja chyba kupilam za duzo... Daj znac na pw, czy jestes zainteresowany
Dzieki, zostala mi jeszcze sterta Animondy Classic (pisze na niej ze od 3 miesiaca moze byc podawana) + dopychanie zoltkami, nabialem itp. Przezyje
alahari pisze:Kasiu: czy Fleisch Menue Plus (to NIE dla kociąt) jest od 3-go miesiąca zycia?
alahari pisze:Kasiu- a która to Animonda Classic (to co Vitez ma)??
Kasia D. pisze:Nawet nie macie pojęcia ile mnie kosztuje wypisywanie tych niemieckich nazw. Mnie,która słowa nie zna po niemiecku...![]()
![]()
Iwona pisze:a czy mozliwa jest takze Nutra? dla psa potrzebuje Nutre light, dla kotów Purine light lub nutre. w kazdym razie cos nie za drogiego i nie calkiem z dolnej pulki. a co to jest Animonda?
i co to są tacki? Barni jest wszystkzerny z preferencjami na puszki, Pyza i Tygrys puszki srednio, lubia suche ale nie light, chociaz jako koty nie wychodzace i wykastrowane nie powinny dostawac nic tlusciejszego.
Co mi radzisz?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 37 gości