Zuzanko , jakiego ty masz przystojniaka do towarzystwa , teraz to ci sie napewno nie będzie nudziło . Ja ostatnio troszeczkę nabroiłam , zrobiłam Dużemu siuuu do łużeczka , on coś porobił i teraz łużeczko strasznie szeleści , do zabawy to jest super ale siuuu nie moge na tym zrobić więc robie tam gdzie dawniej , Duży bardzo sie cieszy , głaska mnie i karmi dobrociami . Dziś jak chciał mnie przytulić to pokazałam mu języczek , a co ........... Trzymaj sie Zuzanko !!! Kropcia
o booosheee same piękne burasiątka aha żeby nie było niektórzy że ja jestem dziewczyną ale jestem chłopakiem
jakbym mieszkał bliżej to bym wzioł amelke i zenka
O jej, Kropciu ale fotka A Zenon.... Piękny jest, po prostu. Duża mówi, że szybciej pójdzie na swoje niż ja...I w ogóle Duża mówi, że to Koci Ideał. Nie wiem co to ideał, ale jak Duża to mówi to jej się oczy robią takie...takie...jakby zobaczyła taaaaaki wieeelki tort z sardynek. Nie wiem, czy nie powinnam być zazdrosna - teraz Duża chyba przestanie mnie lubić.. A Amelka była dzisiaj z Zenonem u Dużej Zielonej. Zielona dała jej takie coś, żeby Amelka nie miała życia wewnętrznego Tak powiedziała Zielona. A przecież Amelka ma życie takie bardziej zewnętrzne. Może przestanie puszczać bąki