CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ(64)Estelle i Gwiazdeczka mają domy:)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lip 05, 2007 9:57

Dzięki Ci wielkie Myszko.xww :flowerkitty: Ja i Stefano bardzo lubimy myszki 8)
Najbardziej na świecie (poza dużą oczywiście) to kocha nas ciocia Misza i na wszytko nam pozwala, i nam się to bardzo podoba :twisted:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Tutaj mój ulubiony hamaczek

Obrazek Obrazek

Troche narozrabialiśmy ostatnio. Duża mówi, że to Stefano ma na mnie zły wpływ. Dzisiaj mnie zdenerwował, bo obudził mnie już o 5 rano, jak jeszcze smacznie spalam z dużą i ona się wkurzyła i mnie wyrzuciła z łóżka...a ja tylko raz po niej przebiegłam, to Stefano po niej cały czas skakał :twisted:
i jeszcze drapak przewróciliśmy tzn. S. przewrocił ja się tylko przyglądałam :twisted:
Obrazek Obrazek Obrazek

Duża też robi straszny bajzel w domu a na nasz przezywa. Chociaz dzisija mi tlumaczyla, ze to nie bałagan tylkko przygotowania do wyjazdu i że musi nas spakowac. Podobno jedziemy na urlop. Stefano dostał nawet szelki, i wujek Lord też ma szelki ...on też jedzie z nami. I wiecie co, ona zabiera jeszcze psy i świnki morskie...i ostatnio coś mówiła, że zwariowała :roll: :twisted: Aha ..no i duży jedzie, i ten duży ale troche mniejszy też jedzie a Stefano mi teraz mówi, że ciocia Alamcita też jedzie 8O 8)
Zawsze zapomne się podpisać :oops: to ja Dolly pisałam

Adria

Od: Pt paź 28, 2005 10:59

Post » Czw lip 05, 2007 10:15

Ale wy jesteście silne bardzo! Małe a silne :D
A ciocia Misza jest najlepsza pod słońcem, zawsze to mówiłam! :P

weatherwax

Od: Pon lip 12, 2004 8:29

Post » Czw lip 05, 2007 10:30

Ale jestescie fajoskie czarnuchy :mrgreen:

A jakie macie wdechowe charaktery :twisted:

Myszka.xww

Od: Sob lip 20, 2002 18:09

Post » Czw lip 05, 2007 14:46

Dolly ta Wasza Duza to jakas dziwna jest :? ....ja moja budze o 4:00 czasem nawet o 2:00(ale to tylko jak mi sie juz baaaaardzo nudzi) a ona mnie przytula, glaszcze i cos tam mamrocze pod nosem :twisted: Ostatnio wszyscy sie o 3:00 obudzili...ponoc to z mojej winy...jeju...bylam ciekawa co to P-I-E-S! a ze spal to moglam spokojnie podejsc...nie moja wina ze sie mnie przestraszyl, pisknal i walnal w drzwi jak mnie zobaczyl....chyba az taka straszna nie jestem?? :evil:

Dolly, Stefano i reszta gromadki- milego wypoczynku zycze!! :) ja z moja Duza nie moge jechac...nie znacie kogos kto mnie przechowa na jakies 2 tygodnie ?:(

Melisa

Macho

Od: Sob gru 02, 2006 17:07

Post » Czw lip 05, 2007 15:35

ryśka pisze:Poza tym.... Sla Xww przekonał przefajnego kolegę i... kolega wczoraj adoptował Piwonię!!! :D :D :D Dom po prostu idealny, wymarzony i w ogóle, a na dodatek już uświadomiony :lol:

:ok: wiedziałam, że się uda :D

Lili

Od: Wto lut 05, 2002 21:48

Post » Czw lip 05, 2007 18:33

Pierwsze wiesci z domu Piwonii:

Nowa opiekunka z wrazenia nie poszla do pracy :twisted:

Myszka.xww

Post » Czw lip 05, 2007 21:12

Myszka.xww pisze:Pierwsze wiesci z domu Piwonii:

:ok: :ok::ok:

Lili

Od: Wto lut 05, 2002 21:48

Post » Czw lip 05, 2007 21:35

Myszka.xww pisze:Pierwsze wiesci z domu Piwonii:

:lol: :lol: :lol:
no i cale szczescie :wink:
od razu wie, gdzie jej miejsce :twisted: :lol: :wink:

Beata

Od: Nie lis 03, 2002 18:58

Post » Pt lip 06, 2007 9:29

Mleczko ma mega biegunkę robalową po odrobaczeniu - z glistami, A Winnie jest znów przytkany, po podaniu Strongholdu...
Kawuś marnie się czuje, chyba go dziura po oczku boli, mimo zastrzyków przeciwbólowych.
Zabiorę ich wszystkich 3 do weta dziś...

Kawuś i Mleczko:

Obrazek

Fiołek w sobotę pojedzie do swojego Domu:

Obrazek

Obrazek

Irys był wczoraj kastrowany, przez kilka dni będzie w domu wolontariuszki, żeby znów nie zaraził się katarem, osłabiony po narkozie.

Codziennie napływają nowe telefony z prośbą o przyjęcie kotów - a my już nie mamy gdzie i jak... :( na szczęście większość ludzi sama próbuje organizować jakąś pomoc.

Bardzo potrzebujemy pomocy w szukaniu domów dla kotów - tyle ich jest u nas gotowych do adopcji, zaszczepionych, zdrowych, kochanych, sporo ma nawet testy na białaczkę zrobione. A domów wciąż tak bardzo mało.

Dostaliśmy wczoraj niesamowitą niespodziankę!
Zadzwonił wczesnym wieczorem Pan z Krakvetu i zapytał czy jesteśmy w domu, bo... ma dla nas niespodziankę :D
Nispodzianka NIESAMOWITA po prostu, mnóstwo dobroci dla kociaków, począwszy od Babycata w plecaczkach (teraz juz mamy dzięki temu trzy, bo ostatnio Lili tez kociakom prezent zrobiła :D ), karmę RC przeciwdziałającą biegunkom, po witaminki i Animondowe saszetki w różnych smakach! Pan zdradził mi tylko, że prezent jest niespodzianką od Pani Agnieszki i szczerze mówiąc, mam pewne baaaardzo poważne podejrzenia Agnieszkowe :lol:
Bardzo dziękujemy! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Obrazek
Obrazek

ryśka

Od: Sob wrz 07, 2002 11:34

Post » Pt lip 06, 2007 9:33

Biedne Kawus z Mleczkiem :(
Biedulek Winnie z zatkanym kuperkiem :(

Myszka.xww

Post » Pt lip 06, 2007 10:48

Kawuś potrzebuje mocnych kciuków. Ma bardzo obniżoną temperaturę - poniżej 37 stopni i mokre szmery w drogach oddechowych :( :( :(
Dostał leki, teraz śpi na gorącym termoforku. Martwię się bardzo.

Maluchy robakowe zaopatrzone w leki, Mleczkowi właśnie wyprałam łapki i tyłek, bo znów usiadł we własnej kupie ;)
Obrazek

ryśka

Od: Sob wrz 07, 2002 11:34

Post » Pt lip 06, 2007 11:04

Wielkie i mocne kciuki dla Kawusia :ok: :ok: :ok: wracaj do zdrowia maleńki :cat3:

Almacita

Od: Czw sty 11, 2007 11:18

Post » Pt lip 06, 2007 11:27

:ok: :ok: :ok:

Sylwka

Od: Pt lut 11, 2005 10:52

Post » Pt lip 06, 2007 11:52

Trzymaj się Malutki !
ObrazekObrazekObrazek

bez44

Od: Wto sty 02, 2007 11:49

Post » Pt lip 06, 2007 13:39