MILUSIA z Katowic-prośba o zamknięcie wątku

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lip 01, 2007 12:37

Femka, Ty lepiej nie narzekaj! Nie chciałam się żalić, ale teraz już mogę :lol: Psota, to dopiero była kotka namiętnie wyśpiewująca noc w noc. Najlepsze, że nawet jak rujki nie miała, to i tak lubiła sobie pośpiewać!!! Uf, mam to już z glowy :dance:
W kwestii drapaków nie będę się wypowiadać, bo u mnie meble są całe, ale na ścianie w kuchni mam przyklejony kawał wykładziny... Można drapać a nawet "chodzić po ścianach" :lol:
Żadne niebo nie będzie Niebem, jeśli nie powitają mnie w nim moje koty.
Obrazek

M@ja

Od: Pon lis 27, 2006 13:36

Post » Nie lip 01, 2007 12:45

Oooo własnie myślałam już o czymś takim by kawał wykładziny przyczepić do ściany 8)

Doruniad

Od: Wto mar 27, 2007 18:59

Post » Nie lip 01, 2007 12:54

Zdecydowanie polecam, zwłaszcza jak koty kochają meble ;)
Obrazek

M@ja

Post » Nie lip 01, 2007 16:06

ależ Cioteczki drogie, ja mam drapaczki w domu, tyle, że mogę je sobie wykorzystać np.jako podnóżek :evil: zainteresowanie ogonów raczej mikre porównując ze stanem kanapy i foteli
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Nie lip 01, 2007 16:16

Ciociu Femko, z "przykrością" stwierdzam, że ROZPUŚCIŁAŚ SWOJE FUTRA NIEMIŁOSIERNIE :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

M@ja

Post » Nie lip 01, 2007 16:22

M@ja pisze:Ciociu Femko, z "przykrością" stwierdzam, że ROZPUŚCIŁAŚ SWOJE FUTRA NIEMIŁOSIERNIE :ryk: :ryk: :ryk:

Moje foootra nie są rozpuszczone, tylko wychowywane bezzstresowo :twisted: :twisted: :twisted:
Obrazek

Femka

Post » Nie lip 01, 2007 16:29

Femko dzieki za to stwierdzenie że Koty są wychowywane bezzstresowo :D to brzmi lepiej niż rozpuszczone,rozbestwione :D
Znajomi mi mówią że włażę Kociastym do tyłków :roll:
A świadczy o tym zdarty korek ze ściany,jedyny dywan który dzieki nim stał się długowłosy i kanapa kóra stanowi arcydzieło dziergania :lol: Drapaków też uzywają Kotuchy ale brojenie im lepiej pasuje :lol:

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

Post » Nie lip 01, 2007 16:36

Kociama pisze:Femko dzieki za to stwierdzenie że Koty są wychowywane bezzstresowo :D to brzmi lepiej niż rozpuszczone,rozbestwione :D
Znajomi mi mówią że włażę Kociastym do tyłków :roll:
A świadczy o tym zdarty korek ze ściany,jedyny dywan który dzieki nim stał się długowłosy i kanapa kóra stanowi arcydzieło dziergania :lol: Drapaków też uzywają Kotuchy ale brojenie im lepiej pasuje :lol:

ojej, chociaż Ty mnie rozumiesz, Kociamo. :twisted: nie uznaję nawet najlżejszej formy karcenia. Tylko nagrody i głaski. Ale za to nigdy nie doznałam najmniejszego przejawu złośliwości kota :D przez całe 11 lat :D
Obrazek

Femka

Post » Nie lip 01, 2007 17:33

A mnie sie udało ukarać kota :evil: kiedy się okazało, że kable mam mocno nadszarpnięte. Włosy mi wtedy tak stanęły --> :strach: i to dosłownie! Fryga wtedy poszła do łazienki na 15 minut. Dziwne, ale od tego czasu żaden kot nie bierze się za kable. Czyżby Fryga im opowiedziała?
Obrazek

M@ja

Post » Nie lip 01, 2007 17:37

M@ja pisze:A mnie sie udało ukarać kota :evil: kiedy się okazało, że kable mam mocno nadszarpnięte. Włosy mi wtedy tak stanęły --> :strach: i to dosłownie! Fryga wtedy poszła do łazienki na 15 minut. Dziwne, ale od tego czasu żaden kot nie bierze się za kable. Czyżby Fryga im opowiedziała?

w tej sytuacji to Ci się nie dziwię :D
Ja kiedyś wiele lat temu stłukłam moją małą suczkę. uwielbiała jeść w śmietniku. Raz ratowałam jej zycie w środku nocy, bo nie upilnowałam. Za drugim razem, jak tam polazła, zbiłam, żeby zapamiętała. I już do smietnika nie lazła :twisted:
Obrazek

Femka

Post » Pon lip 02, 2007 0:07

:twisted:
KOT JEST DOMOWY NA TYLE NA ILE MU TO ODPOWIADA
Obrazek
SPRZĄTAM I WYPRZEDAJE
Kupię stare widokówki Katowic

bettysolo

Od: Wto kwi 25, 2006 21:43

Post » Śro lip 04, 2007 19:51

A kiedy sterylka? Przepraszam :oops: , ale nie dostawałam powiadomień, teraz odnalazłam Was...
Marcelibu

Post » Czw lip 05, 2007 7:34

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: ..Femko nie wiem dlaczego ale jakoś nie jest mi Ciebie żal :twisted: :twisted: :D
Schroniska dla zwierząt ,muszą być postrzegane ,jak wyrzut sumienia .
Kiarunia[i]
Myszaczek[i]
Dziurkacz[i]
http://www.ratujkonie.pl
Obrazek

iwona_35

Od: Sob lis 19, 2005 10:54

Post » Czw lip 05, 2007 7:53

iwona_35 pisze::twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: ..Femko nie wiem dlaczego ale jakoś nie jest mi Ciebie żal :twisted: :twisted: :D

bo jesteś jędza :twisted: Ale Dzwoneczek już się za mnie mści :D :D :D
Obrazek

Femka

Post » Czw lip 05, 2007 7:59

Marcelibu pisze:A kiedy sterylka? Przepraszam :oops: , ale nie dostawałam powiadomień, teraz odnalazłam Was...

sterylka zaplanowana na 11 lipca. Pod warunkiem, że Milusia znowu czegoś nie odwali :D :D :D

Na razie Milusia straciła swoją anielskość, różki rosną w tempie zastraszającym, jestem codziennie atakowana o głaski :D :D :D Futerko lśni, humorek mamy, apetycik też :D :D :D
Obrazek

Femka

[poprzednia][następna]